Aurinkotuubi


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Aurinkotuubi
AurinkotuubiAurinkotuubi

Aurinkotuubi

Kiehtova Aurinkotuubi valjastaa auringon voimat ja kohta näetkin kun 3 metrinen, musta makkara lähtee hitaasti kohoamaan taivaisiin.

Heti varastosta (17 kpl)

6,90 €
- +
Hinta osamaksulla: 6,90 €

Tuotekuvaus

Kiehtova Aurinkotuubi valjastaa auringon voimat ja kohta näetkin kun 3 metrinen, musta makkara lähtee hitaasti kohoamaan taivaisiin.

Hauskaa hupia lapsille ja lapsenmielisille pikkurahalla. Aurinkotuubi on vähän kuin leijan ja ilmapallon välimaastossa - mustasta, kevyestä filmin tyylisestä materiaalista valmistettu pötkylä kerää itseensä auringon lämpöenergiaa ja riittävästi sitä kerättyään, alkaa musta makkara kohoamaan taivaisiin. Toimintaperiaate on sama kuin kuumailmapallossa, mutta tässä kuuma ilma tuotetaan luonnollisesti ilman kaasuja.

Käyttö on simppeliä: suljet pussin toisen pään, kaappaat avoinaisen pään kautta pötkylän täyteen ilmaa ja suljet senkin pään. Nyt sinulla on tuubi täynnä ilmaa ja aurinko tekee loput puolestasi! Pussin musta pinta alkaa keräämään auringon säteitä ja lämmittämään sisällä olevaa ilmaa. Lämmin ilma laajenee ja koska se on kevyempää kuin ympärillä oleva, viileämpi ilma, alkaa se nousta hitaasti kuumailmapallon tavoin. Tuote toimii parhaiten kun aurinko pääsee paistamaan siihen suoraan.

Äläkä murehdi, että lähtisit itse lentoon tälläistä kädessä pidellessä - näitä vaadittaisiin satoja kappaleita jos haluttaisiin saada ihminen lentoon!
  • Aurinkovoimalla taivaisiin kohoava pötkylä
  • Valmistettu ohuesta filmimateriaalista
  • Pituus: 3m
  • Halkaisija: 90cm
  • Mukana lennätysnaru johon voit Aurinkotuubin sitoa
  • Ei sovellu pienille lapsille
  • Käytettävä vain aikuisen valvonnassa

Arvostelut

  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Aurinkotuubi