Auton Säkit


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Auton Säkit
Auton SäkitAuton Säkit

Auton Säkit

Kauppakassit ovat arkipäivää jokaisessa autossa, mutta nämä kromatut kassit eivät. Säkit kiinnitetään peräkoukun alapuolelle.

Heti varastosta (36 kpl)

9,90 €
- +
Hinta osamaksulla: 8,95 €

Tuotekuvaus

Kauppakassit ovat arkipäivää jokaisessa autossa, mutta nämä kromatut kassit eivät. Säkit kiinnitetään peräkoukun alapuolelle.

Tässä jotain mitä naapurin lippalakkipäällä ei vielä ole: Säkit autosi vetokoukkuun, eli niinsanotusti ballssit, taikkasten kivespussit. Toivottavasti tuli selväksi, mitä nämä ovat.

Valmistusmateriaalina on korroosiokestävyydestään ja hinnaltaan arvostettu muovi. Säkit on lisäksi kromattu, joten voit olla varma, että nämä eivät jää todellakaan huomaamatta liikenteessä. Kiinnitys ja irroitus on helppoa, mutta varmaa.
 • Kromattua muovia olevat säkit
 • Kiinnitetään auton vetokoukkuun
 • Helppo kiinnittää ja poistaa
 • Varma huomionkiinnittäjä teillä ja parkkipaikoilla!

Arvostelut

 • Aki - 06 Joulukuu 2013
  Ostin tällaiset ja ovat osoittautuneet aivan mielettömäksi hankinnaksi! Kiva ajella kaupungilla, kun ihmiset nauraa ja osoittaa sormella. Osa ottaa kuvia ja osa näyttää peukkua (ylöspäin). Jos kympillä saisi aina näin paljon riemua itselle ja muille, niin olispa maailma kiva paikka!
 • kalle - 17 Huhtikuu 2012
  mitä vittua? järki hoi...

  Pulju.net vastaa: Juuri näin mietimme itsekin, 10 minuuttia myöhemmin tuote oli sivuillamme myynnissä.
x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Auton Säkit