Borat Mankini


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Borat Mankini
Borat MankiniBorat MankiniBorat Mankini

Borat Mankini

Jagshemash! Minun nimeni on Borat. Vuonna 2006 maani lähetti minut Yhdysvaltoihin tekemään elokuvaa. Jos se ei menesty, minut teilataan. Onneksi se oli täysi succee, yläfemma!

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

 
13,00 €

Tuotekuvaus

Jagshemash! Minun nimeni on Borat. Vuonna 2006 maani lähetti minut Yhdysvaltoihin tekemään elokuvaa. Jos se ei menesty, minut teilataan. Onneksi se oli täysi succee, yläfemma!

Ja nyt, voit omistaa yksiosaisen uimapuvun jota minäkin pidin elokuvassani kun yritin saada sutinaa aikaan Pamela Andersonin kanssa. Borat Mankini Uimapuku on tarkka replika muodikkaasta Kazakhstanilaisesta uima-asusta jota pidin peittääkseni vehkeeni leffan aikana. Se on virallinen 20th Century Foxin tuote ja siinä on jopa minun Borat logo takapuolella. Yksi koko sopii kaikille, jopa niille jotka tykkäävät syödä paljon.

Rannalla olevat naiset tulevat olemaan kuumimpia fanejasi kun olet varustautunut uimapukuuni. Voit pistää sen kesähelteinä vaikkapa kun lähdet kaupungillekin. Se on kiva. Emme ota vastuuta jos sinut pidätetään tämän käyttämisestä julkisissa paikoissa. "Very Nice - How Much?"

Huom. Asulla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä johtuen.
 • Älä säilytä rullalle kiedottuna
 • Käsipesu
 • One size fits all
 • Asuste saattaa muuttua läpinäkyväksi kun se kastuu

Arvostelut

 • Pekka - 02 Marraskuu 2009
  suorastaan MAHTAVA!

  Naista kaatuu kuin heinää ja ihmiset on iloisia nähdessään ;)

  Itsestäni ei ole kuvia mutta kaveristani jonka kanssa tilattiin nuo löytyy foto riemurasiasta hakusanalla sense.

  Suosittelen
 • Jere H. - 02 Marraskuu 2009
  Kiva katseenkääntäjä mutta saattaa tulla kylmä talvella nii sillon ductit on kova sana. ja nämähän ovat kiellettyjä lailla uudessa seelannissa =/ kanttia kysyy mennä nää päällä rannalle ja siksi tällaset on mahtavat.
x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Borat Mankini