M-Cube²


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
M-Cube²
M-Cube²M-Cube²

M-Cube²

M-Cube² tulee räjäyttämään pottisi. Uskomme, että tästä riittää iloa vielä eläkepäivillemme, jotka tosin karkaavat vuosi vuodelta yhä kauemmas.

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

29,50 €

Tuotekuvaus

M-Cube² tulee räjäyttämään pottisi. Uskomme, että tästä riittää iloa vielä eläkepäivillemme, jotka tosin karkaavat vuosi vuodelta yhä kauemmas.

Magneettiset kuutiot ovat jotain todella uutta - Palloista tehtyjä kuutioita on ollut jo pari vuotta, mutta nyt näistä M-Cube²:ista on saatu todella kubistisia. Se on valmistettu neodiymiumista, harvinaisesta maamineraalista. Kyseinen alkuaine tunnetaan kevyestä massasta suhteessa kestävyyteen ja magneettikentän voimakkuuteen. Senpä vuoksi sitä käytetäänkin niin tietokoneen kiintolevyissä kuin mikrofoneissakin. Nyt joku on viimein saanut päähänsä tehdä siitä pieniä neliskanttisia kuutoita, pakata ne lahjarasiaan ja myydä stressileluna.

Vaikka näitä kuutoita alunperin on käytettykkin teollisuudessa jollain tapaa, niin nyt niiden todellinen merkitys vasta pääsee esille: Ultimaattisen stressilelun haku on päättynyt ja M-Cube² vie voiton kaikesta. Noppamagneetit voivat muodostaa mitä mielikuvituksellisimpia muotoja ja niiden saaminen takaisin alkuperäiseen kuutiomuotoon on vähintäänkin haastavaa. Ainakin Pulju.netin päämajassa.

Magneetit ovat kooltaan melko pieniä - Yhden magneetin kantin pituus on 5mm, joten pidä nämä kaukana pikkulapsista, elukoista ja niistä työntekijöistä, jotka vielä tekevät tuottavaa työtä.
  • Tehokkaita tuottavan työajan tuhoajia
  • Erittäin vaikeita laittaa takaisin purkkiin
  • Magneetteja on 125 kpl ja halkaisijaltaan kukin on 5mm
  • Koottu kuutio on siis kooltaan 2,5cm x 2,5cm x 2,5cm
  • Magneeteissa on neodiymium-ydin joka on nikkelipäällysteinen
  • Pidä nämä kaukana puhelimesta, kiintolevyistä, kannettavista tietokoneista sekä erilaisista pankki- ja kanta-asiakaskorteista

  Arvostelut

  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  x

  Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

  M-Cube²