Oval Jet Sytytin


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Oval Jet Sytytin
Oval Jet SytytinOval Jet SytytinOval Jet Sytytin

Oval Jet Sytytin

Teräksestä valmistettu ja tarkkuudella työstetty kaksisävyinen sytkäri kerää varmasti katseita niin talossa, puutarhassa kuin radallakin. Sopii niin trenditietoisten, päälliköiden kuin duunareidenkin kouraan erittäin tarkasti ja kohottaa käyttäjänsä sosiaalista statusta kuin itsestään.

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

12,90 €

Tuotekuvaus

Teräksestä valmistettu ja tarkkuudella työstetty kaksisävyinen sytkäri kerää varmasti katseita niin talossa, puutarhassa kuin radallakin. Sopii niin trenditietoisten, päälliköiden kuin duunareidenkin kouraan erittäin tarkasti ja kohottaa käyttäjänsä sosiaalista statusta kuin itsestään.

Taktinen, slimmi ja voimakas sytkäri joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tarjoilee tyyliä ja toiminnallisuutta vaativalle. Takuuliekki perustuu True Utilityn tuulivarmaan TurboJet® -teknologiaan ja meinaa kuolevaisten korviin jotakuinkin sitä, että liekki puskee 1300 asteen kuumuudella ja sisäinen hehkulanka varmistaa liekin pysyvyyden vaikka tulisi vaakatasossa lunta.

Yhdellä kädellä operoitava kansi lisää turvallisuutta taskussa ja pitää kaikenmaailman moskat kaukana. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Normaalikäytössä hajoamaton sytytin ei tästä tosiaan paljon parane. Talvipakkasella, jolloin sytyttimen tipahtaminen maahan (Lue: uutena vuotena, kun yrität sytyttää rakettia sormet tunnottomina pienessä tuiskeessa) voi pilata ilon monelta - Oval Jet porskuttaa. Sytytysmekanismi on pienen luukun takana piilossa suojaten pieniltä roiskeilta ja pitää sytkärin toimintakunnossa silloin kun normaalit kastuisivat.

Oval Jetin tuottama lieska on kuumuudeltaan 1300 asteen luokkaa ja kaasua tulee isoimmalla asetuksella sellaisella paineella, että liekki ei todellakaan sammu tuulessa.
 • Toimitetaan tyhjänä ilman kaasua
 • Uudelleen täytettävä
 • Tuulen ja sään kestävä
 • Liekin säätö
 • Alumiinia ja harjattua ruostumatonta terästä
 • Koko: 66 x 30 x 11mm

Arvostelut

 • Niko - 10 Syyskuu 2010
  Tukevan oloinen ja pelkistetty ulkoasu sopivat. Sytytin on melkein coltin kokoinen, hieman pienempi ja litteämpi (mukavampi taskussa). Painonappi on valmistettu metallista, jolloin se ei sula käytössä. Tämä kuitenkin tuo mukanaan ongelman. Sytytin nimittäin lämpenee yli 30 sekunnin käytössä jo niin paljon, että painonappula alkaa polttamaan sormea. Myös runko lämpenee hieman. Muovisissa sytyttimissä yhtenäinen käyttöaika on täten pidempi. Kannessa ei ole tiivisteitä, joten vesi pääsee sytkärin sisälle, joskin kestää roiskumisen. Kansi aukeaa hieman alle 90 asteen kulmaan, jääden aika lähelle varsinaista liekkiä. Voisi toivoa hieman enemmän kääntyvää läppää, vaikkakaan se ei ole ongelma itse käytön kannalta. Kansi on myös terästä. Syttyy ja toimii myös tuulessa, joskin voimakas ja napakka puhallus sammuttaa liekin (oletusasetuksella). Ulkona en ole saanut sammumaan. Jos olet kyllästynyt liekin suojaamiseen, tällä se on turhaa. Loistava kapine kaikenkaikkiaan, vaikka lämpeneminen on pienoinen miinus. Toisaalta tällä sytyttimellä ei tarvitse kohdetta lämmittää niin kauaa. Liekin väri riippuu käytettävästä kaasusta.
 • Xeno - 12 Maaliskuu 2010
  Sain kaverilta lahjaksi ja täytyy sanoa, että aikasen seksikäs sytkäri. Tuntuu kädessä tosiaan kestävältä eikä yhtään halvalta, painaa yllättävästi enemmän kuin luulin. Suojus on tarpeeksi jämäkkä, että ei itsestään aukeile mutta napsahtaa auki peukalolla. Kannattaa tosiaan myös huomioida pieni koko, joka on sekä hyvä että huono asia. Mahtuu melkein minne vaan litteän profiilinsa ansiosta, mutta ei pidä hirveästi kaasua sisällään. Eipä tuo mikään hirveä ongelma kyllä silti ole, liekki on kuuma ja tulee juuri oikealla paineella (liekkinopeutta en ole säädellyt). Jos tämä häviäisi, niin ostaisin heti samanlaisen tilalle. Saa nähä kuinka kauan kestää käyttöä, mutta tuntuu ainakin näin ensituntumalta pitkäaikaiselta ratkaisulta.
 • Hydetys - 18 Tammikuu 2010
  Testasimme kuinka sytkäri toimii astetta kovemmassa puhurissa, pitämällä sitä 60km/tuntinopeudessa auton ulkopuolella.

  Tulos: Eipä vaimentanut tämän stendarin liekkiä. Liekki tosin hiljeni kun vauhtia oli lähemmäs 80km/h, mutta harvemmin kai kukaan hirmumyrskyn keskellä nuotiota koittaa sytyttää..
x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Oval Jet Sytytin