Stack Cups


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Stack Cups
Stack CupsStack Cups

Stack Cups

Kuinka monta täyttä bisselasia kulkee hyppysissäsi kerralla? Ilman tarjotinta tietty. Kaksi? Kolme? Neljä? Ei hittolainen, mitkä mutanttisormet sinulla on?

Heti varastosta (4 kpl)

21,90 €
- +
Hinta osamaksulla: 8,95 €

Tuotekuvaus

Kuinka monta täyttä bisselasia kulkee hyppysissäsi kerralla? Ilman tarjotinta tietty. Kaksi? Kolme? Neljä? Ei hittolainen, mitkä mutanttisormet sinulla on?

Joko noin, tai sitten olet kenties olutta kittaava mustekala. Pointtina on siis se, että sinun ei enää tarvitse tehdä useita reissuja keittiöön tai juottolan tiskille kun käytössäsi on Stack-Cups. Näemme jo kuinka tälläiset härvelit menevät kuin kuumille kiville ja festarikansa rakastaa niitä. Kestävästä muovista valmistetut, 500ml mukit omaavat erityisen ja patentoidun kahvan joka mahdollistaa sen, että voit pinota kuppeja spiraalimaisella tyylillä aina toisen toisen päälle. Nerokasta!

Kerralla kannettavien juomien määrä riippuu vain lihaskunnosta ja itseluottamuksestasi määrästä. Khyllä vain, ennätys on kuulemma tällä hetkellä 25 täyttä Stack-Cupsia (tietenkin yritämme rikkoa sitä päivittäin). Setti toimitetaan kuuden sarjoina, joten voit alkaa pinoamaan juomaksia saman tien. Käytä niitä kotibileissä, grillijuhlissa, juhannusfestareilla tai missä tahansa muussa tilanteessa jossa vähintään kuuden stoben kerrallaan kantaminen tekee vaikutuksen kanssaihmisiin.

Ja kun edellämainittua ajattelee tarkasti. Tälläisiä paikkoja on joka paikassa. Joten, mitä ihmettä vielä odottelet?
  • Olutta ei toimiteta mukana
  • Stack-Cups kuuden mukin settinä
  • Patentoitu kahva mahdollistaa kuppien pinoamisen spiraaliksi
  • Saat kannettua kauhean määrän juotavia ilman tarjotinta
  • Ekoystävällisempi vaihtoehto kertakäyttöisille
  • Stack-Cupsit voidaan pestä tiskikoneessa, kestävät n. 1000 pesukertaa
  • Kuppien korkeus: 11.8cm
  • Vetoisuus: 500ml

Arvostelut

  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Stack Cups