12 Kaliiperin Shottilasit

Haulikonpatruuna shottilasit Setissä 4 mahtavaa shottilasia Metsästävälle ystävälle tai itselle

Tilapäisesti loppunut

16,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Noniin, näitä voi jo ihan oikeasti kutsua shottilaseiksi. Winchesterin 12 kaliiperin haulikkopatruunalta näyttävä vesseli onkin upealla idealla valmistettu shottilasi. Toimitetaan neljän seteissä, yksi sinulle ja loput kolme saluunakavereillesi.

Lataa jokaiseen patruunaan tarkka määrä lempparihörppyä, tähtää ja ammu! Täydellinen lahjatavara ja kyytipoika jo myynnissä olevalle Shottipyssylle. Soveltuu erityisen hyvin mihin tahansa Villin Lännen teemaan ja gangsteri tai James Bond -henkiseen biletykseen. Istu alas juomakumppanin kanssa, lataa jokainen 12 kaliiperinen ja valmistaudu ottamaan kaksipiippuisen laidalta.

Jokainen shottilasi on valmistettu muovista ja niissä on metallinen pohja. Kyljessä on klassinen '12 GAUGE' leima, jotta tiedetään minkälaista patruunaa sitä ollaan käyttämässä. Olipa syntisi sitten Tequila tai Vodka, kulauta ne tyylillä näillä 12 Kaliiperin Shottilaseilla! Takuuvarma puheenaihe missä tahansa kekkereissä tai grillijuhlissa. Miksi et veisi lahjaksi vaikka ystäväsi lempijuomaa ja muutamaa fantastista 12 Kaliiperin Shottilasia!

Nosta kädet ilmaan, kävele keittiöösi ja heitä kaikki vanhat ja tylsät shottilasit roskikseen. Tämä setti pistää kaikki muut shottilasit näyttämään yhtä siisteiltä kuin piirakka sohvalla.
 • Näyttävät tyhjiltä haulikon patruunoilta
 • Toimitetaan 4 kappaleen setissä
 • Shottilasin mitat: 7.5 x 4 x 4cm
 • Täydellisiä bileisiin ja teemailtoihin
 • Valmistettu muovista

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  13.10.2009 - Vielä...

  Tarkennus tuohon että 12 gauge on putki jonka sisälle mahtuu 1/12 paunan painoinen lyijypallo.

  13.10.2009 - Matti K.

  paras mitä teillä markinoilla on ollut näin niin kuin muuten kuinka nopiaa teiltä saa noi tuotteet jos nyt maksaa?

  13.10.2009 - Nimetön

  Siistit lasit, lähes pakko tilata. Lämmittää metsästäjän mieltä! :) Tuosta Antin kommentista... jännä, kun minun haulikon papereissa lukee 12kaliperinen ja huonosti menee joss tuota pistooliksi luulee...

  13.10.2009 - Sauli H.

  Kaliiperi (myös kaliiberi, vanh. kaliberi) on mittayksikkö, jolla kuvataan tuliaseen tai ilma-aseen putken tai piipun kokoa. Kaliiperi voidaan ilmaista pituusmittayksikköinä tai painoyksikköinä. Sana kaliiperi tulee latinan sanoista qua libra, "kuinka monta (piipun täyttävää kuulaa) saa naulasta (libra, noin 454 g) lyijyä". Tuossa vähän lainausta wikipediasta, Eli kyllä se kaliperi voi tarkoittaa kumpaa vaan. Ei kannata alkaa päteen jos ei tiedä. Omistan kyllä haulikon jonka kaliperi on 12/76 .

  13.10.2009 - Antti H.

  Itse tuotetta en arvostele, (koska en vielä niitä ole hankkinut, aivan musthan nämä on jokaiseen itseään kunnioitavaan keittiöön/baarikaappin) mutta se mihin puutun on tuoteen kuvauksen kirjoittajalla on nyt pahemman kerran mennyt gauge ja kaliperi sekaisin. Kaliperi on siis aseen piipun sisä halkaisija joka ilmoitetaan joko millimeterinä tai tuhannesosa tuumissa. Gauge taas kuvaa montako paunaa lyijyä piipun halkaisaan samanaikasesti mahtuu. Eli nyt kun viattoman välimerikin seksuaalinen hyväksi käyttö alkaa lähenemmään loppua, voimme todeta että 12Gauge on yleinsä 18.53mm tai .729 ja 12 kailberinen olis europassa pistooli ja jenkki määrityksellä sen piipu olisi halkaisialtaa lähes 30cm.

  13.10.2009 - Hannu P.

  Näin shotgun miehille hieno lahja.