4D Cityscape Palapelit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
 • 4D Cityscape Palapelit
 • 4D Cityscape Palapelit
 • 4D Cityscape Palapelit
 • 4D Cityscape Palapelit
Huikeita 4D palapelejä kuuluisista kaupungeista Palapeleissä opitaan myös kaupunkien historiasta Opi kuinka kaupungit kehittyvät ja toimivat

Tilapäisesti loppunut

34,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

4D Cityscape on patentoitu kolmekerroksinen palapeli suunniteltu sekä leikkimistä että oppimista varten. Palapeli on kolmessa kerroksessa: maisema, kaupunki, rakennukset ja niihin liittyvä aikajana.

Paketin mukana tulee esite, josta ilmenee kuinka kaupungit ovat kehittyneet ajan saatossa. Rakennukset laitetaan palapeliin aikajärjestyksessä, aivan kuin tarina kaupungin tapahtumista edessäsi ja edistyen sinun tahdissa. Opettavainen ja siisti palapeli kertoo näppärästi kokoajalleen miten kaupuki kasvaa ja kehittyy, näyttää kaupungin historialliset rakennukset ja maisemat.

Alapuolella kaupungit ja pieni kuvaus mitä paketti sisältää:

LONTOO
Tämä palapeli luo uudelleen Lontoon historiallisen horisontin, eikä ainoastaan kolmiulotteisena, vaan myös neljäs ulottuvuus on edustettuna. 4. ulottuvuus on nimittäin aika, joka tässä tapauksessa alkaa 930 vuotta taaksepäin ja sieltä takaisin nykyaikaan. Puzzlessa on 73 replikaa rakennuksista, aina vuodelta 1078 asti ja vuoteen 2015. Löytyy Tower Bridgeä, The London Eyetä, British Museum, Houses of Parliament jne. Jokainen rakennus istahtaa palapeliin omille paikoilleen. Palapelin pohja on ikäänkuin tavallinen palapeli, siinä on 1157 osaa ja haastaa varmasti paatuneimmatkin palapelaajat.

HONG KONG
Palkintoja pokannut puzzle, historian oppitunti, täydellinen replika kaupungista - yli 1100 osaa ja yli 2000 sivistävää faktaa. Tämä versio koostuu Hong Kongin maailmankuulusta kaupunkinäkymästä, eikä pelkästään kolmiulotteisesti, vaan 4. ulottuvuus, eli aika on myös mukana pelissä. Palapeli alkaa vuodelta 1912 ja jatkuu aina vuoteen 2010, mukana mm. Tsim Sha Tsui Clock Tower, Hong Kong Convention Center, Bank of China Tower, ja I.F.C International Finance Centre. Palapelin pohja, eli ensimmäinen vaihe, on perus 2D palapeli paloineen, tämä muokkaa kadut, saaret ja vuoristot. Kasaamisen edetessä, alkaa rakennuksia ja yksityiskohtia nousemaan tonteille. Yhteensä 81 detailattua rakennusta kronologisessa aikajärjestyksessä.

BARCELONA
Tässä rakennetaan historiaa uhkuva Barcelonan kuuluisa siluetti 4D malliksi. Palapeli sisältää 42 muovista rakennusten replikaa, jotka kuvaavat kaupunkia väliltä 1326-2004. Palapeliin sisältyy ikonisia rakennuksia, kuten Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila ja Montjuicin torni. Rakennukset sopivat esileikattuihin paikkoihin palapelin 2D osasta, eli katuverkostosta. Paketin mukana toimitetaan Aika-jana, joka ohjaa sinut läpi historian, kun rakennat Barcelonan siluettia. Barcelona palapelistä löytyy kokonaisuudessaan reilut 1200 osaa ja valmiin tuotoksen koko on 60 x 40 x 5cm.

NEW YORK
Tässä kyhätään Manhattan - eikä edelleenkään vain 3D meiningillä, vaan myös 4. ulottuvuus, aika, on mukana. Tällä palapelillä mennään 201 vuotta historiassa taaksepäin ja aloitetaan kasaaminen vuodesta 1812. Mukana on myös alkuperäinen World Trade Center, kuin myös uusi One World Trade Center (Freedom Tower). Rakennuksia mm. Vapaudenpatsas ja Empire State Building.
 • Upeita 4D palapelejä kokonaisista kaupungeista
 • Opit kuinka kaupungit kehittyvät ja toimivat
 • Mukana historiallisia rakennuksia ja erilaisia arkkitehtuurisia tyylejä
 • Opettaa makealla tavalla tietyn alueen historiasta
 • Sopii mainiosti porukalla kasattavaksi
 • Kaikki rakennukset ovat huisin yksityiskohtaisia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.