9MM Energiajuoma

Ammuksen lailla päräyttävää energiajuomaa Korkea kofeiinipitoisuus 32mg/100ml Hinta / laatusuhde erittäin kohdallaan Purnukka sisältää 250ml energiajuomaa

Tilapäisesti loppunut

1,65

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 1,65 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

ES Jonnet ja piristystä kaipaavat Huomio! Pulju ajatteli kantaa oman kortensa kekoon energiajuomien trokaamisessa ja koska meillä kaikki on hieman hauskempaa tai hienompaa, niin aivan perus purnukat eivät meille kelpaa.

9MM Energy Drink on ehkä hienoin astia, jossa kuunaan on säilytetty energiajuomaa. Kuten jo nimikin viittaa on 9MM energiajuoma säilötty purnukkaan, joka näyttää ammukselta. Hylsyt on yleisimmin valmistettu messingistä, joka on väriltään kultaan vivahtava, joten 9MM tölkki on myös kultainen ja luoti osio on toteutettu harmaalla muovikorkilla, jota voit käyttää myös kuppina, jos tölkistä ryystäminen tuntuu liian vulgaarilta.

Ja sitten siihen itse litkuun, eli juomaan jota 9MM sisältää: Hedelmäisellä maulla maustettua, hiilihapotettua ja kofeiinilla päräytettyä energiajuomaa. Kyseessä on siis perus hyvänmakuinen juoma joka boostaa päivääsi, mutta hienommassa purkissa.

Ainesosat: vesi, sokeri, sitrushappo, hiilidioksidi (min.5g/l), tauriini, trinatriumsitraatti, kofeiini (32mg/100ml), erinäisiä vitamiineja ja väriaineita.
 • Ammuksen mallinen energiajuomatölkki
 • Sisältää energiajuomaa
 • Tölkin koko: 250ml
 • Hedelmäinen ja hyvän makuinen
 • Kofeiinipitoisuus 32mg/100ml
 • Mukavasti vitaminoitu
 • Korkkia voi käyttää kuppina
 • Harmaa korkki

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  21.05.2017 - MrsGunsoul

  On muuten oikeasti hyvää! Ei ollenkaan ES:n, Rodeon tai Monsterin kaltaista esanssista sokerilitkua. Vaikka tölkit menivätkin kierrätykseen niin jätimme kuitenkin mustat "korkit" itsellemme tulevaisuuden varalle, sillä ne ovat vesitiiviitä. Saa jatkossa muitakin kapeissa tölkeissä olevia juomia kuljetettua helposti mukana esim. reisitaskussa vaikka tölkki olisi avattukin!

  27.12.2016 - Tony

  Nam!
  Tosi hyvää!

  08.10.2016 - Veepeli

  Hyvvöö.

  18.10.2016 - Mikiitin

  9mm energia juoma on oikeastikkin todella hyvää, vaikkakin tottunu juomaan batteryä ja redbullia, mukavan virkistävä juoma, suosittelen !