AirmenBeans Pastillit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Yksi kilokalori per pastilli Guaranaa ja kofeiinia

Heti varastosta (3 kpl)

3,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 3,50 €

-+

Tuotetiedot

Legenda kertoo eteläamerikkalaisista lentäjistä - kuinka he vain jaksoivat ja jaksoivat painaa, vaikka tunteja oli takana jo kuinka ja huru mykket. Tarina jatkuu, perimätieto nimittäin väittää näiden pilottien popsineen pastilleja, eikä mitä tahansa pastilleja -- vaan kofeiinista, guaranasta ja sokeriruo'osta duunattuja erikoispastilleja. Tehtävillään ja niiden aikana. Sellaisia, jotka oli valmistettu alkuperäisen, satoja vuosia vanhan Inka -reseptin mukaan. Mitä ihmettä ne oikein olivat?

Okei, alkuperäistä reseptiä hoonattin hieman saksalaisten pastilli-insinöörien toimesta, mutta lopputuloksena sama ajatus: kofeiinilla ja guaranalla viritettyjä, sokerittomia pastilleja joista saa energiaa ja boostia päivään. Tässä niitä nyt on, vanhan reseptin mukaisesti valmistettuja lentäjien AirmenBeans -energiapastilleja! Ne eivät maistu ollenkaan makealle, maku on vähän outo, sellainen kahvimainen... lapset varmasti sylkäisevät suustaan... mutta sopivat kuitenkin aikuiseen makuun varsin hyvin.

Muuten, guarana sisältää noin 4 kertaa suuremman määrän kofeiinia kuin kahvi. Ja vaikka energiapastilleista puhutaan, ei näistä mitään duracell-kohtausta saa yhden popsittuaan, vaan stimuloivat aineet vaikuttavat hitaammin ja pidempään sillai hellävaraisesti! Koklaa ihmeessä!
  • "Imeskeltävää kahvia"
  • AirmenBeans pastillit eivät sisällä sokeria eivätkä rasvaa
  • Eikä myöskään gelatiinia ja sopivat täten diabeetikoille ja vegaaneille
  • Paino: 21g (sisältää 21 pastillia)
  • 100g tuotetta sisältää: 604kcal, proteiinia 0 ja hiilareita 40.8g, joista sokereita 0g ja rasvaa 0.6g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.