AK-47 Jääpalamuotti

Tilapäisesti loppunut

9,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Nyt on juomaa piristämään saapunut kovan luokan jääpaloja. Jäädytä lippaallinen AK-47 Rynnäkkökiväärin ammuksia ja näytä James Bondille kuinka bileisiin lisätään hienostunutta toimintaa ilman, että ketään kohti aletaan laukomaan.

AK-47 Ammuksia tekevä jääpalamuotti on takuuvarmaa hittikamaa, emmekä kyllä yhtään ihmettele. Helppo käyttää ja äärimmäisen tehokas jääpalamuotti joka nostattaa bilefiilikset uusiin sfääreihin ja aiheuttaa takuuvarmaa puheensorinaa vieraittesi joukossa. Jäädytetyt kudithan ovat tunnetusti se viimeinen niitti mille tahansa tappajadrinkille.

Jokainen magaziini tekee sinulle 10 ammusta joita sitten pudottelet booliin tai nakkelet vieraittesi laseihin. Juomasi tulevat olemaan suuri hitti ja kaikki kehuvat kilpaa illan emäntää/isäntää. Sinun tulee vain täyttää toinen puoli lippaasta vedellä, pistää molemmat puolikkaat yhteen ja heittää pakkaseen. Vedessä on sellainen jännä juttu, että se laajenee kun se jäätyy - vaikka toinen puoli menikin ilman vettä pakastimeen, on lopputuloksena täyteläisiä 3D ammuksia.
 • AK-47 Rynnäkkökiväärin lippaan muotoinen jääpalamuotti
 • Makasiini tekee kerralla 10 ammusta
 • Muovimuotti on kokoa 22 x 7.5 x 2cm
 • Jäätyneen ammuksen koko: 5.5 x 1.3 x 1.3cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  14.11.2010 - jake

  tämä on aivan loistava! jäät ovat hienoja ja toimivat, niinkun jää nyt yleisesti! ainoa ongelma on että en ole mitenkään saanut kirkasta jäätä, edes keittämällä ja patruunan-kannasta hajoaa aina pala pois muottia avatessa

  17.08.2010 - jani

  tämä taitaa olla se kuuluisa jääluoti joka eliminoi jälkiä jättämättä ja myytinmurtajissakin joskus testattu. :D Kaikin puolin hyvä ostos ja toimiva kun kaverit ihmettelee ja tarkkailee lasia aina eikä välttämättä muista juoda.

  03.11.2009 - Miika K.

  Joo että semmonen ohje kaikille ketkä on tuskaillu että kun ei saa jäätä kirkkaaksi tämä jäädytettävä vesi pittää keittää kahesti ennen jäädytystä ja sitten jäädyttää niin johan saahaan kirkasta jäätä :D