Alien Chestburster Pehmolelu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
1:1 Pehmolelureplika alkuperäisestä 20th Century Foxin lisensoima keräilytuote 120cm pitkä hännästä kärkeen Muotoon jäävä rautalankaluuranko Pehmeää ja laadukasta materiaalia

Tilapäisesti loppunut

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pidimme tästä pienestä madosta niin paljon, että lähetimme pienen jengin kryostaasissa kaukaisille lelumessuille metsästämään ikonista muukalaista. Ja vaikka vain yksi tästä jengistä palasi, jotain 30 vuotta myöhemmin, kantoi hän mukanaan Alien Chestburster Pehmolelua.

20th Century Fox:in virallisesti lisensoimat 1:1 replikat ovat hauskoja, mutta myös hieman pelottavia Xenomorpheja. Mikä parasta, tässä on mahdollisuutesi uudelleennäytellä tuo kuuluisa kohtaus ensimmäisestä leffasta. Pehmokas mato on valmistettu pehmeästä veluurista ja sen väritys jäljittelee alkuperäistä mallia orjallisesti. Mitä vielä, koko matkan luikertelee metallinen ranka jonka avulla saat pistettyä sen erilaisiin asentoihin.

Se pystyy myös seisomaan ihan itsekseen ja virnistää sinulle hienosti valmistetulla suullaan joka on täynnä hampaita. Jaiks! Alien Chestburster Pehmolelu on valmistettu huippuluokan pehmolelumateriaaleista ja se on täydellinen unikaveri sänkyyn tai pahaa aavistamattomien vieraiden säikyttelyyn.
  • 1:1 Pehmolelureplika alkuperäisestä Alien Chestbursterista
  • 20th Century Foxin lisensoima keräilytuote
  • 120cm pitkä hännästä kärkeen
  • Muotoon jäävä rautalankaluuranko
  • Pehmeää ja laadukasta materiaalia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.