Autoloader Ruuvimeisselimasiina

  • Autoloader Ruuvimeisselimasiina
  • Autoloader Ruuvimeisselimasiina
Kaikki ruuvarit yhdessä paketissa Ultimaattisen messevä terän vaihto Voit modata autoloaderia omilla vaihtopäilläsi

Tilapäisesti loppunut

22,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Autoloaderilla varmistat, että ruuvarisi erilaiset päät pysyvät tallessa ja samalla vaihdat ne erittäin kätevästi ja näyttävästi!

Autoloader - Ensinnäkin tämän on oltava yksi hienoimpia nimiä mitä tuotteelle voi antaa - on tehty kodin pikkuaskareisiin, auton takakonttiin, työkalujemmaan, mökille ja veneeseen mukaan otettavaksi yleistyökaluksi. Siinä on kuusi erilaista päätä yleisimpiin askareisiin ja ne ovat erittäin helppoja vaihtaa, mutta sitäkin hankalampia hukattavia. Autoloaderin kanssa on käytännössä mahdotonta hukata erilaisia päitä, sillä kun vaihdat uuden pään tilalle, laite imaisee vanhan sisälleen. Ja oksentaa uuden ulos, juuri sopivasti käyttöön valmiina.

Autoloaderin käyttö on erittäin simppeliä: Vedä kahva taakse ja pyörittämällä valitse haluamasi terä - Niksnaks paremmaks ja terä on vaihtunut. Tämä laite on juuri sellainen joka MacGyverillakin olisi ollut, jos näitä olisi 80-luvulla ylipäätään siis ollut.

Autoloader käyttää standardikokoisia vaihtopäitä, joten voit korvata mukana tulevat risti- ja talttapäät niillä joita tarvitset enemmän. Magneettinen kärki estää ruuvejasi tipahtelemasta ja nerokas suunnittelu laitteen tyvessä mahdollistaa tukevan ruuvailun. Muotoilussa on otettu huomioon ergonomia ja se, että Autoloader ei lähde lillerilallerina pyörimään pitkin kaltevia pintoja. Tämä on must-have työkalu jokaiselle itseään kunnioittavalle miehelle!

Original- ja Precision-versiot eroavat varustukseltaan siten, että Precision toimitetaan erittäin pienten ruuvien käsittelyyn sopivien päiden kanssa. Rillit, paristokotelot, kaukosäätimet yms. aukeavat siis Precisionilla. Original on ns. normaalikokoisemmille ruuveille. Precision on myös hieman pienempi kooltaan, joten sillä on helpompi käsitellä miniruuveja.
  • Iso, pieni ja keskikokoinen talttapää sekä ristipääruuvari mukana
  • Standardikokoisia, joten voit vaihtaa tilalle niitä kuusikantaisia mitä työkalupakissasi pyörii, mikäli nämä eivät riitä
  • Ruuvipään vaihtamisessa kestää n. pari sekuntia
  • Erittäin jämäkkä ja kovaan käyttöön tehty työkalu

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    15.12.2010 - Sarkasmi

    Oikein kätevä :) Luulin tosin kuvauksen tekstistä "Iso, pieni ja keskikokoinen talttapää sekä ristipääruuvari mukana" että mukana on neljä päätä ja kaksi lokeroa on tyhjänä omille päille, mutta kyseessä olikin 3x erikokoinen ristipää ja 3x erikokoinen talttapää" - kuten siis tekstissä tavallaan lukeekin, mutta menin ymmärtämään sen että 3x erikokoinen talttapää + 1x ristipää" :) Mutta ihan hyvä noin. Tulipa positiivinen ylläri siinäkin. Toimii tasan kuten pitääkin ja on melkein addiktoivan hauska räplätä. Sitä en sitten tiedä kuinka helppo tuo on saada rikki jos vahingossa vääntää rullan "puolitiehen" ja koittaa painaa sen kiinni... ihan vakuuttavasti toimii kuitenkin näin nopealla kokeilulla. Paljon vakuuttavampi härpäke kun olisi uskonut :) Ja eikun joululahjapaperit ympärille - pitäis kelvata isälle kun siltä tuntuu aina unohtuvan "just se toinen ruuvari mitä ois tarvinu" ;)