Batman Peili

Batmanin logon mallinen peili Näin messevää peiliä ei ihan heti löydy toista Bättis peilin koko noin 70 x 33cm Batman peili on valmistettu akryylistä Saadaan kiinnitettyä seinälle

Tilapäisesti loppunut

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pakkohankinta jokaiseen lepakkoluolaan! Asuit sitten huikeassa kartanossa Bruce Waynen tapaan tai vähän vaatimattomammin, tämä supertyylikäs Batman Peili on kaiken sisustuksen keskipiste ja kulmakivi, joka jättää kaiken muun varjoonsa.

Batmanin ensiesiintyminen tapahtui jo vuonna 1939, ensijulkaisu otti paikkansa Detective Comicsin numerossa 27. Aikojen saatossa Batmanista on käytetty useita eri nimiä, kuten Caped Crusader ja viimeisimpänä The Dark Knight. Batman on aina ollut hieman erilainen supersankari, luottaen enemmän älyynsä ja vekottimiinsa, kuin supervoimiinsa, joita hänelle ei liiemmin ole suotu.

Kaikkien tuntemaa Batmanin logoa on käytetty monissa muodoissa 1940 luvulta lähtien, tämä versio perustuu nykyiseen, modernimpaan ja synkempään supersankariin. Akryylinen peili on kooltaan 70 x 33cm ja on erittäin päräyttävän näköinen seinällä. Nyt täytyy todeta, että tätä siistimpää peiliä ei tule ihan joka marketissa vastaan. Sisustitpa sitten Bat cavea tai Man cavea, tässä on sinulle SE peili, jota olet sinne etsinyt.
  • Batmanin logo peili
  • Koko 70 x 33cm
  • Valmistettu akryylistä
  • Kiinnitystarvikkeet mukana
  • Seinään ruuvattava
  • Täydellinen sisustuskappale

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    13.12.2015 - ilkka k

    Hieno peili. Saisi olla isompi. Puhe on kumminkin batmanista eikä hobiteista.