Beard Bib

Yksinkertainen mutta nerokas Ei enää karvanöyhtää lavuaarissa Poistaa osan nalkutuksesta kotona

Heti varastosta (20 kpl)

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Parta, miehille kasvava naamakarvoitus, on jossain päin maailmaa miehisyydenmittari, toisaalla taas välttämätön lisäduuni. Jos kuitenkin haluat naamaasi pienen karvoituksen, mutta et ole ajatellut hakea Joulupukin virkaa, täytyy sinun säännöllisesti trimmailla kuontaloasi.

Jokainen joka on partaansa ajellut, tietää kuinka tuskastuttavaa on se pieni karvasilppu, jota trimmeri hakkaa irti leukaperistäsi. Ongelmaan on olemassa ratkaisu, nimittäin Beard Bib! Beard Bib on parturinliinan kaltainen kapistus, joka kiinnitetään kaulan ympärille ja tämän jälkeen asetetaan liinassa olevat imukupit kiinni peiliin.

Berd Bib luo pussin sinun ja peilin väliin, jonne nämä inhat partahiukkaset putoavat. Kun olet valmis, irroitat bibin peilistä ja käyt kippaamassa jätteet roskikseen. Ei enää ikinä kuittailua ja kitinää partakarvoista lavuaarissa tai lattialla, Beard Bib on uusi paras kaverisi.
 • Poistaa karvaongelman
 • Koko: 100 x 76cm
 • Materiaali 100% polyester
 • Kiinnitetään imukupeilla peiliin
 • Toimitetaan kantopussukassa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  05.08.2019 - Peltzi

  Optimitilanteessa partakoneen uhrihahtuvat valuisivat sujuvasti kapalta roskiin, mutta materiaalin paksuus ja rypistyminen tekevät partakarvojen kapasta kalastelusta melkein yhtä ikävää kuin lavuaaristakin.

  Pisteenä i:n päällä omasta kapasta hajosi toinen imukuppi kolmannella parturointikerralla, joten tästä ei tullut valitettavasti voittajahankintaa ja tarve jatkokehitykselle on vielä ilmeinen.