Beta Pen Metallikynä

Heti varastosta (19 kpl)

16,90 1690

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Mitä saadaan kun yhdistetään metalli ja kynä? 100% mahtavuutta. Tämä Metallikynä kirjoittaa ja käyttäytyy miltei kuin 2H lyijäri, muttei kulu!

Metallikynä on juuri sitä miltä se kuulostaa: Viileä runko on anodisoitua alumiinia, kärki metallia. Kyllä, metallia. Emme erittele tarkemmin seoksen laatua, mutta metallia se on. Ja kun tällä Metallikynällä kirjoittaa, se ei kulu. Tai kuluuhan se, mutta äärimmäisen hitaasti. Sillä voi myös kirjoittaa vedessä ja sillä kirjoitettu tai piirretty hopeahtava jälki ei tuhriinnu, kuten lyijärillä tai kuuliksella kirjoitettu tuhertuu jos söherrät sitä kädellä. Jälkeä ei voi myöskään kumittaa - Sen voi ainoastaan polttaa. Tulessa. Samalla tuhoat kyllä paperinkin.

Olemme aika varmoja siitä, että tämä on siistein kynä koskaan, koskaan, koskaan. Se on täydellinen, koska sitä ei tarvitse teroittaa ja sillä voi kirjoittaa ylösalaisin, vedessä, ylösalaisin vedessä, ja pakkasessa, ja infernaalisessa kuumuudessa ja miltei mihin tahansa pinnalle! Lyijykynän ja kuulakärkikynän parhaat puolet yhdistettynä kumittamattomuuteen, metalliin ja makeuteen. Saatavilla on myös avaimenperäversio tästä taivaan lahjasta kaikille metallifaneille!
 • Varsi valmistettu anodisoidusta alumiinista
 • Kärki on erikoismetalliseosta!
 • Kärki sisältää pieniä määriä lyijyä
 • Jos jostain syystä haluat teroittaa tämän, se käy hiekkapaperilla
 • Kirjoitusjälki on Pysyvää. Ei tahriinnu, ei voida kumittaa, ei haihdu
 • Avaimenperäversiossa tulee mukana pieni lahjarasia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  14.02.2014 - Perho

  Beta Pen-kynä on oiva keksintö ja pirun hyvännäköinen, mutta ei toimi tarpeeksi hyvin käytännössä. Esimerkiksi piirtojälki on liian haalea selkeälukuiseksi ja kynän kärki muuttuu jatkuvasti sen verran, että jälki ei pysy johdonmukaisena. Metallinen kärki vaatii myöskin aika tuhtia paperia alleen tai kirjoittaessa ei saa aikaiseksi kuin reikiä. Kirjoittaessa tarvitsee myöskin käyttää jonkin verran enemmän painetta kuin normaalisti, mutta samalla kynän kärki alkaa pistämään omituisesti hanttiin ja oma käsiala muuttuu täysin.

  Tätä kynää en ikävä kyllä voi suositella muuhun kuin kevyeen luonnosteluun.