Blair's Mini Fourpack

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

25,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Jos kuola alkaa valua suupielistäsi ajatellessasi tulista ruokaa, olet juurikin etsimämme henkilö! Tilaa tästä itsellesi setti Blair's kastikkeita. Settiin kuuluu neljä suosittua kastiketta sekä hieno kanto- ja säilytysteline niille.

Kauan kaivattu Blairin neljän pikkupullon setti on nyt vihdoin saatavilla meiltä! Mukaan on pistetty 0,59dl pulloja neljä. Saat hyvät samplet tästä halvalla pöytään ja koska kastikkeiden sekoittajana on Blair, niin nämä ovat hyvää ja todella riittoisaa tavaraa! Kastikkeiden tulisuudet ovat keskenään eri luokituksissa, joten näillä pääsee kokeilemaan hyvin omia rajojaan ja samalla saa jänniä makuja muonaan.

Annostelussa on hyvä olla tarkkana varsinkin alkuun, sillä kastikkeet ovat tulisuudessaan vertaansa vailla - kokeile yhtä pisaraa per lautasellinen ruokaa tai jos käytät näitä mausteena ruoanlaitossa niin max muutama pisara, maista ja kaada lisää jos uskallat.

Jos et itsellesi kaipaa näitä, niin kaverisi kyllä kaipaavat - etenkin se joka tykkää tulisista safkoista. Osta lahjaksi merkkipäivänä, tupareihin tai ohjelmanumeroksi illanistujaisiin. Settiin kuuluu Blair's Original Death Sauce, Blair's After Death Sauce, Blair's Jalopeno Death Sauce sekä Blair's Sudden Death Sauce. Mukaan tulee kuvassa näkyvä kanto- ja säilytyshärpäke sekä kaksi kappaletta Blairin kuuluisia pääkallo-koristeita, joista saa vaikkapa avaimenperiä itselleen.
  • Neljä tulista kastiketta setissä
  • Kastiketta 0,59dl per pullo
  • Mukana tulee säilytys- ja kantoteline sekä kaksi pientä pääkalloa
  • Pidä poissa lasten ja eläinten ulottuvilta
  • Älä tee piloja kavereille

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.