Bogey Man Keltuaisen Erotin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

8,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Nyt erotellaan keltuaiset valkuaisista. Bogey Man -erottimella nimittäin. Tämä naaman näköinen kaadin soveltuu mainiosti munan erottimeksi.

Bogey Man Keltuaisen Erottimella saat eroteltua keltuaiset valkuaisista. Miksi näin pitäisi tehdä, saatat pohtia. Asia on niin, että jotkut vain haluavat munansa ilman keltuaista, ilmeisesti dieetillisistä syistä. Toiset taas halunnevat syödä vain keltuaisen, tai käyttävät vain sen leivonnassaan, tai mitä hyvänsä.

Me emme erottele ihmisiä kuitenkaan sen perusteella miten he munansa syövät (erottelemme ihmiset niihin jotka maksavat laskunsa ja niihin jotka eivät). Bogey Man sen sijaan valuttaa nenänsä kautta ulos valkuaisen ja keltuainen jää kuppiin lillumaan. Näin se erottaa valkuaisen keltuaisesta.

Kuten laitteen mekanismista voi päätellä, niin se toimii vain keltuaisen (tai keltuaisten) ollessa ehjä. Bogey Man tuplaa käyttökelpoisuutensa myös kermakkona.

Mietimme päämme puhki, miten tähän saisi ujutettua Offspringin biisistä "you gotta keep them seperated" jonkinlaisen anekdootin, mutta se ei nyt onnistunut.
  • Kaatohommeli joka erottaa kananmunan keltuaisen ja valkuaisen
  • Keraaminen valmistusmateriaali
  • Bonuksena tällä voi kaataa erilaisia nesteitä + ällöttää ja naurattaa vieraita

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.