Brewbarrel Cider Kit Siideripanimo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Superhelppo ja simppeli kotipanimo Lahjapaketissa tulee mukana kaikki tarvittava Tällä tulee 5L tynnyrillinen täyteen siideriä Paneminen kestää kokonaisuudessaan 7 päivää Hiilihapot ja kaikki....

Tilapäisesti loppunut

35,90 3590

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Siideriä... Siideripanimo on helppokäyttöinen kotipanimo, jolla valmistat 5 litran tynnyrillisen siideriä helposti ja vaivattomasti. Lisäksi siinä on se itsetekemisen meininki! Täydellinen lahjaidea siideristä pitävälle!

Lopputuloksena 5 litran tynnyri oma tekemääsi siideriä - paketin mukana toimitetaan kaikki tarvittava, tarvitset vain kiehuvaa vettä omasta takaa ja voit aloittaa uuden urasi siiderinpanijana. Kun tilaat tuotteen, saat 5 litran kegin, hanallisen tynnyrin ja kaikki tarvittavat ainesosat joko päärynä tai omenasiiderin valmistamiseen. Kohta kohdalta opastettu prosessi on helppo, eikä itse valmisteluissa mene juurikaan 10 minuuttia enempää.

Tämän jälkeen annat tuotoksen käydä 7 päivää huoneenlämmössä, heität sen viimeisenä päivänä viileään, vaikka jääkaappiin, ja korkkaat hanan auki kun hetki koittaa! Brewbarrel Cider Kit Siideripanimo on helpoin tapa kokeilla oman siiderin valmistusta. Lisäksi saat juoda koko 5 litraa joko yksin tai porukalla jälkikäteen.

Tynnyrin mukana tuleva erikoisventtiili hillitsee ja hallitsee siiderille ominaisia erikoispiirteitä ja lopputuloksena syntyy ihan oikeaa siideriä hiilihapoilla ja kaikella. Valmis siideri säilyy tynnyrissä avaamattoman viileässä noin pari viikkoa, korkattuna se pitäisi kuluttaa muutaman päivän sisällä.
  • Brewbarrel Cider Kit Siideripanimo
  • Oman siiderin valmistaminen ei voisi olla helpompaa
  • 5 litran tynnyri, paineensäätöventtiili, ohjeet
  • Tynnyrin koko: 27 x Ø 15cm
  • Valmiin tuotoksen alkoprosentti noin 5.2–5.5%

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.