Brewbarrel Kotipanimo

Superhelppo ja simppeli kotipanimo Lahjapaketissa tulee mukana kaikki tarvittava Tällä tulee 5L tynnyrillinen täyteen olutta Paneminen kestää kokonaisuudessaan 7 päivää Hiilihapot ja kaikki, mmm. beer

Tilapäisesti loppunut

33,90 3390

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Usein yhdessä ostetut tuotteet

Brewbarrel pakkaus on muuttunut ja se on nykään samanlainen kuin ensimmäisessä kuvassa. Itse tuote on säilynyt muuttumattomana.

Tuotetiedot

Mmm... beer.. Olut on yksi ihmiskunnan vanhimmista ja parhaimmista alkoholijuomista (jos meiltä kysytään) ja sitä kulutetaan ympäri palloa ihan järkyttäviä määriä. Olut on joidenkin tietojen mukaan kolmanneksi suosituin juoma heti veden jälkeen, löytyy siis aika vankkaa kannattajakuntaa. Olutta valmistetaan panemalla - se on usein monimutkainen prosessi, joka vaatii paljon laitteita, aineksia ja tilaa ympärilleen. Tai siis oli... nyt meillä on Brewbarrel Kotipanimo!

Ja mikä parasta, nyt on sen sortin setti, että sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään - ja lopputuloksena 5 litran tynnyrillinen itse tekemääsi olutta. Paketin mukana tulee kaikki tarvittava, tarvitset lisäksi vain kiehuvaa vettä ja voit alkaa panemaan omaa olutta. Setin mukana tulee 5 litran kegi, eli hanallinen tynnyri, mallasuute, pussillinen oluthiivaa ja pieni puteli humalaa makua tuomaan. Lisäksi tulee 3kpl Brewbarrel lasinalusia ja ohjevihkonen. Kohta-kohdalta opastettu prosessi on maailman helpoin ja kertoo kaiken mitä kotipanijan tulee tämän setin kanssa tehdä.

Ja hei, voit maustaa olutta makusi mukaan erilaisilla mausteilla, kuten hedelmillä ja ties millä. Itse nautimme kuitenkin oluemme ihan perinteisenä lagerina. Kun prosessi on aloitettu, odotellaan 5 päivää huoneenlämmössä ja 2 päivää jääkaapissa loppusilausta varten. Olut on nyt valmista nautittavaksi! Brewbarrel Kotipanimo on mitä mainioin lahjaidea oluen ystävälle. Jokainen mies on joskus unelmoinut valmistavansa oman oluen ja nyt viimenään se on helppoa ja nopeaa kuin heinän teko.

Setin mukana toimitettava erikoisventtiili reguloi ja utilisoi oluelle tarvittavan paineen - lopputuloksena ihan kunnon olutta hiilihappoineen päivineen. Olut säilyy tynnyrissä parisen viikkoa käymisprosessin jälkeen ja korkattu tynnyri säilyy hyvänä ja pitää makunsa muutaman päivän ajan kun pidät sitä jääkaapissa. Tilaa heti yksi itsellesi ja toinen kaverille lahjaksi, ettei vaan käy ohraisesti!
 • Brewbarrel Kotipanimo
 • Oluen paneminen ei voisi olla helpompaa
 • 5 litran tynnyri, paineensäätöventtiili, ohjeet
 • Tynnyrin koko: 27 x Ø 15cm
 • Valmiissa tuotteessa alkoholipitoisuus: 5.0% - 6.5%

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  18.03.2018 - Matofako

  tuote on hyvä ja kun "ohjeita" seuraa, nin ei tule kiljua tai vajaata "volttia", kuten edellisissä vastauksissa. Kaikki ei vaan osaa yksinkertaisimpiakaan asioita. :D

  10.03.2018 - simaa

  En tiiä mitä tuossa tapahtu mutta olikos tämä olutta vai simaa? no simalta se ainakin maistu ja voleja ei tainnu paljoa 1% enempää olla...

  28.02.2018 - miksu

  Kauheeta kiljua tuli. Tohon hintaan ostan valmista.

  15.06.2017 - smhs

  Tosi helppo panna itse olutta, ja hyvää on! Ohjeet ovat selkeät, ei tarvitse ensimmäisen päivän jälkeen tehdä juuri muuta kuin odotella :). Ostan toistekin, oli mieluisa lahja isännälle.