Cash Stash Avaimenperä

Laita rahasi jemmaan Cash Stashiin Laita stash piiloon avaimiesi sekaan Valmistettu lentokonealumiinista

Tilapäisesti loppunut

7,90 790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Hätätilanteet vaativat usein hätäkäteistä ja mikä olisikaan parempi paikka seteleiden piilotteluun ja säilömiseen kuin tämä avainnippuun sopiva, vesitiivis kapseli. Cash Stash on valmistettu laatuluokan alumiinista ja toimii ideaalisena lahjuksena niin suurille tuhlareille kuin kitupiikeillekkin.

Rahan loppuminen ei ole kivaa. Kysy vaikka Islantilaiselta pankkiirilta. Oikeasti, kysy keneltä tahansa joka on huomannut esimerkiksi taksiin hypättyään, että rahaa ei olekaan mukana. Mitä vielä, kysy myös keneltä tahansa jonka pankkikortti on juuri imeytynyt Ottomaatin sisuksiin tai joltain joka on joskus humalapäissään tarjoillut kavereilleen baarissa viimeisetkin rippeensä. Olemme kaikki varmaan olleet tälläisessä tilanteessa jossain vaiheessa elämäämme - ja senpä takia me kaikki tarvitsemme Cash Stash Avaimenperää.

Kapseli on suuniteltu säilömään hätäkäteistä joka roikkuu mukanasi missä vain. Ruuvaa kapseli auki, kääri seteli sisäpuolella olevan terästangon ympäri ja homma on paketissa - salainen kätkö hätäsetelille. Eli, jos et satu hävittämään avaimiasi, tulee sinulla aina olemaan hieman extraa ja edellämainitut skenaariot eivät pääse yllättämään.

Kyllä, uskomme, että voisit säilöä rahaa myös sukanvarressa tai tunkea kympin sinne minne aurinko ei paista, mutta Cash Stash Avaimenperä on niiiiin paljon käytännöllisempi ja hygieenisempi vaihtoehto. Plus, alushoususi ei varmasti ole valmistettu lentokonealumiinista. Ja jos et ole parhaillaan lukemassa tätä tekstiä hoitokodista, eivät alushoususi ole myöskään vedenpitäviä. Onneksi tämä pieni hätävara on molempaa edellämainittua.

Alle kympin bungaava Cash Stash on yksi parhaimmista investoinneista mitä tulet tekemään. Mitä vielä, se toimii täydellisenä lahjana kenelle tahansa - etenkin jos laitat sinne rahaa valmiiksi.
 • Cash Stash Avaimenperä säilöö yhden setelirahan
 • Lentokonealumiinia
 • Ruostumattomasta teräksestä sorvattu rahaklipsi sisällä
 • Vesitiivis O-rengas
 • Avaimenperälenksu
 • Koko: 4.5 x 1.5 x 1.5cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  06.10.2019 - sepro

  Tilasin aikoinaan n. 5 vuotta sitten kyseisen tuotteen, jossa oli valmistusvirhe. Reikä josta avainlenkki menee läpi oli porattuu niin reunaan, että alumiini repesi ja avainlenkki irtosi. Tein reklamaation tuotteesta ja sain hienosti uuden tilalle ilmaiseksi, mutta uudessa tuotteessa oli sama vika ja tuote käyttökelvoton muutamassa viikossa. Toivottavasti virhe korjattu. Itse luovutin aikoinani, koska kyse kuitenkin aika halvasta tuotteesta. Omistan myös samoihin aikoihin tilatun ja saman valmistajan taskuveitsen, mikä on toiminut nämä vuodet moitteettomasti.

  08.10.2010 - tm

  Idea, toimivuus, koko, materiaali, viimeistely, laatu - aivan huippu. Hakkaa euron kiinakopiot 6-0. Meidän perheessä 4kpl käytössä ja olleet jo tarpeen.