Classic Turbo Jet Sytytin

Toimii kovassakin tuulessa Klassinen neliskanttinen muotoilu Käyttää turbojet teknologiaa

Tilapäisesti loppunut

15,95

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Klassisen oloinen sytytin josta löytyy modernia twistiä. Tyylikkään kuoren alle kätkeytyy tuulen kestävää TurboJet® -teknologiaa joka meinaa sitä, että saat lakupiippusi syttymään vaikkapa troolarialuksella syysmyrskyssä.

Sopii niin trenditietoisten, päälliköiden kuin duunareidenkin kouraan erittäin tarkasti ja kohottaa käyttäjänsä sosiaalista statusta kuin itsestään. Flipautat vain kaasumäntätyylisellä saranalla varustetun alumiinikannen auki ja napsautat sytytys -nappia. Liekin kokoa säädetään näppärästi sormilla laitteen pohjassa olevasta renkaasta.

Perinteitä ja konservatiivisia muotoja vaaliva, alumiinista valmistettu sytkäri, tarjoilee tyyliä ja toiminnallisuutta vaativalle. Takuuliekki perustuu True Utilityn tuulivarmaan TurboJet® -teknologiaan ja meinaa kuolevaisten korviin jotakuinkin sitä, että liekki puskee 1300 asteen kuumuudella ja sisäinen hehkulanka varmistaa liekin pysyvyyden vaikka tulisi vaakatasossa lunta.
 
 • Kovassakin tuulessa toimiva sytkäri
 • Toimitetaan tyhjänä ilman kaasua
 • Uudelleen täytettävä
 • Tuulen ja sään kestävä
 • Liekin säätö
 • Alumiinirunko
 • Koko: 58 x 36 x 13mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  06.02.2018 - kolli

  Kyllähän se toimi niin kauan, kunnes lanka meni poikki. Ei kärsi lämmittää pitkään kerralla.

  02.01.2013 - Tommi Leppälä

  Itse kanssa olen tilannut tämän sytkän tarkalleen vuosi sitten, ja sinä aikana mitä tätä sytkää olen käyttänyt, niin on ollut kyllä todella loistava sytkä, pesee päivittäistavarakaupoista saatavat sytkät mennen tullen ja vielä palatessakin, mutta siitä meni sitten eilen se hehkulanka poikki, ja ennen sitä hehkulangan poikki menemistä sytkän sytyttäminen vaikeutui huomattavasti, mutta nyt tuon hehkulangan poikkimenemisen jälkeen sytkän sytyttäminen on todella vaikeaa, todella monta kertaa saa painaa sitä sytytys nappia että siihen tulee edes jonkunlainen liekki, ja liekki ei ole edes enää niin tasainen kuin hehkulangan avulla, eli liekki väreilee normaalia enemmän, mutta muuten tämän on hyvä sytkä mutta vielä parempi olisi jos tähän olisi mahdollista vaihtaa se hehkulanka, mutta sehän ei tietenkään ole mahdollista ?.

  25.01.2012 - JP

  Hyvö ostos, munulla noita kaksi, joista toinen ollut näitten lumien ajan kylmätestissä kuistin ikkuna pellillä ja toiminut tähän saakka, kun pakkanen kovo päälle 15 astetta, nyt herkis syttymästä. Piipun ja saunanpesän sytyttämiseen ei kaikkein kätevin mutta onnistunee. Markettisytkäreihin ei näinollen paluuta. Toimiva kampe suosittelen. Minulla on kuvanmukainen arsenaali sytyttimiä, mutta Classic Turbo Jet Sytytin sytytin on perus arkikäytössä.

  01.12.2010 - Samuli K

  Päräyttävä teho, syttyy tosiaan vaikka vaakatason lumisateessa. Ikävä kyllä suuret lämpötilavaihtelut (kova pakkanen ja kuuma liekki) haurastavat hehkulankaa sen verran, että ajan myötä se katkeaa ja sytyttäminen vaikeutuu. Silti kaiken kaikkiaan uskomaton vehje.

  25.08.2010 - Tatu P.

  Sininen, miltei näkymätön liekki. Tässä vielä ohjeet sytyttimen täyttämiseen: - Anna sytyttimen jäähtyä käytön jälkeen. - Käännä liekin voimakkuus minimiin (myötäpäivään) - Pidä sytytintä ylösalaisin, ja päästä ilma pois sytyttimestä painamalla venttiiliä ruuvimeisselillä. Sytytin on täytetty ilmalla turvallisuussyistä. Säiliön tyhjentyessä kuuluu suhinaa. - Ravista butaanipulloa, pidä sytytintä edelleen ylösalaisin, paina pullon suutin venttiiliä vasten tiukasti ja anna täyttyä noin 5 sekunnin ajan. - Odota 3 - 4 minuuttia, jotta kaasu ja sytyttimen osat lämpenevät huoneenlämpotilaan. - Säädä liekin voimakkuus haluttuun kääntämällä ruuvia vastapäivään. Käytä laadukasta kaasua välttääksesi tukkeumat ja toimintahäiriöt.

  Ohjeet löysin: http://www.tobacco-barn.com/t-art-howtorefill.aspx ja täytin sytyttimeni ohjeiden mukaan, ja kunnolla toimii.

  Pulju.net kiittää ohjeistuksesta!

  16.06.2010 - pakkosaada

  Tämä tuota on huippu juuri siksi haluan ostaa tämän!

  26.03.2010 - Tero A.

  Ostin tämän eräästä partioliikkeestä, mutta täytyypi sanoa että tämä on aivan päräyttävän kiva sytkä. Sytytin tuntuu tosi mukavalta kädessä ja kaasu riittää pitkään. Kannella on kiva leikkiä Zippotyyliin.