Coffee to Go Posliinikuppi

Tilapäisesti loppunut

11,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Ekodesignin ikoni tulee korvaamaan kaikki vanhat ja surkeat kahvikuppisi.

Mukaan otettavat take-away kahvikupit ovat jollain tavalla saavuttaneet jo ikonisen maineen, mutta samalla ihmiset ovat alkaneet heräilemään jäteongelmiin ja muihin tarpeettomiin hyödykkeisiin jotka ennenpitkää muodostuvat tarpeettomaksi jätteeksi. Coffee to Go Posliinikuppi tekee kertakäyttöisten take-away mukien nimissä hauskoja kahvikuppeja. Se nimittäin näyttää aivan perinteiseltä paperikupilta, mutta sitä se ei ole.

Sen sijaan, että lisäisimme roskien ja kaatopaikalla lentävien siipivihalaisten määrää - voimmekin juoda kahvimme ja teemme kauniisti valmistetusta posliinikupista joka toimii myös termosmukina mukana tulevan kumikannen avulla. Tuplaseinäinen muki ei myöskään polta näppejäsi. Coffee to Go ei ole siis paperikuppi, se on henkäys puhdasta ilmaa ja mahdollisesti tuleva ikoni kahvikuppien julmassa maailmassa.
  • Ekoystävällinen
  • Näyttää kertakäyttöiseltä paperimukilta
  • Tuplaseinällä varustettu posliinimuki
  • Kansi on valmistettu lämpöä eristävästä silikonista
  • Muki on konepestävä
  • Koko: 15 x 10 x 10cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    31.07.2015 - ardduh

    Hyvä termosmuki joka toimii loistavasti. Pitää kuuman kuumana ja kylmän kylmänä tarpeeksi pitkään, että juoman voi rauhassa nautiskella. Juoma virtaa helposti kurkkuun kannen ilmareiän avulla. Miinuksina mukin alareunassa toisella puolella pieni kaunokirjaiminen teksti, jossa valmistajafirma. Toisena miinuksena muovikannen värjääntyminen lievästi kellertäväksi ajan mittaan (voi luultavasti välttää huolellisella puhdistuksella joka käytön jälkeen). Tuote on silti rahan arvoinen täysissä mitoin.