Copag 100% Muovikortit

Viimeiset kortit mitä tulet käyttämään Choice of the 2005 World Series Of Poker! Choice of the 2006 World Series Of Poker! Sininen tai punainen pakka

Tilapäisesti loppunut

7,90 790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Copag 100% Muovipelikortit ovat hienoimpia muovisia pelikortteja mitä maailmassa on.

Choice of the 2005 World Series Of Poker!
Choice of the 2006 World Series Of Poker!

Valmistettu muovista 100%:sesti – kestävät 100 kertaa kauemmin kuin normaalit paperikortit.

Kortit eivät sovellu huijareille, sillä niitä on äärimmäisen vaikea taivuttaa tai merkata. Joten sinulla on siis äärimmäisen hyvät mahdollisuudet voittaa koko matsi sen sijaan, että häviäisit kaiken omaisuutesi.

Copag kortit kestävät normaalien pelien kolhuja ja käyttöä useita vuosia, sekoittuvat paremmin ja liukuvat pöydän pinnalla sillä tavalla, että sinun ei enää ikinä tee mieli koskea mihinkään muuhun korttipakkaan. Copag kortit sietävät taivutusta ja vääntelyä – ne pamahtavat takaisin alkuasentoonsa ja niiden kimmoisuus ei lopahda koskaan normaalipelejä pelatessa. Nämä on rakennettu kestämään!

Bridge Kortit ovat 57mm leveydeltään ja juurikin se kokoluokka jolla kaikki ovat tottuneet pelaamaan.

Pokerikortti on hieman isompi, mutta ei niin suosittu "kömpelön" käsiteltävyyden takia - sitäkin autenttisempi tosin... Pokeriahan tässä pelataan!
 • 100% Muoviset pelikortit
 • Copag on yksi maailman kuuluisimmista pelikorttimerkeistä
 • Kestävät pelikäytössä todella pitkään
 • Valitse joko bridge tai pokerikoko

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  15.03.2022 - Yks_Plärääjä

  Ei ole hinnalla pilattu hyviä kortteja! Kortit ovat painoltaan mukavan tukevat ja pitävät hyvin muotonsa, mutta yli 10 vuoden kokemuksella pintakuvio haalistuu käytössä ja vähälle käytölle jääneet jokerit eivät lopulta enää maastoudu muiden korttien sekaan. Lisäksi "pläräyssekoituksen" taivutusliike tappaa kortit monen pelivuoden jälkeen aiheuttaen kortteihin sivuttaisia halkeamia. Niinpä tässä olisi uudet, kokemuksella hyvät ja kestävät kortit hankinnassa mutta Pulju näyttää eioota...

  17.03.2021 - Jansku

  Nämä olikin jotain brasilian copackeja. Tulivat vitivalkoisissa suojakoteloissa. Jokereissa nettiosoitteena www.copaq.com.br

  Pulju.net: Copag kortit valmistetaan São Paulossa, Brasiliassa. Copag on Brasilialainen yritys.

  13.10.2009 - Nazarij M.

  Kortit ovat tosi hyvät mutta ne soveltuvat kyllä tosi hyvin kortti hujareille kun vaan osaa. Ja haju lähtee nopeasti pois se ei ole mikään ongelma.

  13.10.2009 - Nimetön

  Loistavat pelikortit! Aivan takuulla hintansa arvoiset.

  13.10.2009 - Nimetön

  Todella hyvän oloiset kortit, sekoittuvat hyvin ja ovat liukkaat. Taitoksia ei tosiaan tule, jos ei väkisin niitä tee. Olen omistanut kortit vasta pari päivää, joten kestävyydestä en voi sanoa mitään, tosin kortit vaikuttavat todella pitkäikäisiltä. Jos väkisin pitää jotain negatiivista hakea, niin ainakin uutena haisevat omituiselle.

  13.10.2009 - Nimetön

  Pelaan kavereitten kesken paljon korttii, niin nää muovikortit on parasta laatua mitä saa.

  13.10.2009 - Nimetön

  Kertakaikkisen loistavat kortit, eivät tunnu ottavan damagea vaikka niitä käsittelee hieman kovakouraisestikin. Ja niin liukkaat ja lipooset että sekoittavat käytännöllisesti katsoen itse itsensä :D Vähän treenausta näiden korttien kanssa niin muita kortteja on vaikea edes ajatella käyttävänsä.

  13.10.2009 - Nimetön

  Haju on ongelmista pienin, ja se lähtee aika nopeesti... ittellä on useampi pakka, ja yks kortti oli aivan pakko taittaa kaksin kerroin... kyllä se erottu... jonkun aikaa :) Kortit luistaa huonommallakin alustalla hyvin, ja kestää heittelynkin (sanomalehden läpi... :D). Pro kortit...!

  13.10.2009 - Nimetön

  Joka pennin arvoiset kortit miehille ja naisille, jotka pelaavat paljon. Suosittelen erittäin lämpimästi. Nyt ollut lähes päivittäisessä käytössä noin 2 kk.

  13.10.2009 - Nimetön

  Kaikistan parhaimmat pelikortit, mitä maa päällään kantaa. Aivan mahtavat. Vaikka vähän taivuttaa, niin palautuu tavalliseen muotoonsa. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluaa omistaa astetta paremmat pelikortit.

  13.10.2009 - Nimetön

  Haju on ongelmista pienin? Eli siis mitkä ne pahat ongelmat on? Parempia kortteja saa hakea.

  13.10.2009 - Jimi

  todella hyvät kortit. liukkaat ja on kestäneet hyvin, eikä ne mun mielestä haise mitenkään oudolle.

  13.10.2009 - joku

  Huiput! Nämä eivät varmasti hajoa kuten kaikki aiemmat korttini :D