Dave's Ghost Pepper Sauce

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Dave's Gourmetin sekoittama Ghost Pepper Naga Jolokia-kastike on kaikessa yksinkertaisuudessaan tulinen soosi, jolla saat ruokaasi tehokkaasti tulisuutta häivähdyksellä paahdettua valkosipulia.

Monilla tulisten kastikkeiden valmistajilla on tapana lisätä eksoottisen kuuloisia aineksia sooseihinsa massoista erottuakseen, tai tehdä pelottavan näköisiä pulloja. Emme kyllästytä tämän tekstin lukijoita ylistämällä Davea sen enempää kuin sanomalla, että Daven soosit muistetaan vielä pitkään sen jälkeen kun muut ovat jo kadonneet. Emmekä puhu pelkästä jälkipoltosta!

Tämä Ghost Pepperiä eli Naga Jolokiaa sisältävä pikku puteli on tulisuuden kulminaatio: Otetaan maailman tulisin paprika, lisätään vielä tulisempaa uutetta, buustataan tuskaa lisäämällä hieman suolaa joka tuo maun esiin ja liisteröidään aines kiinni kieleen ja suun pintoihin lisäämällä siihen hieman kasvisöljyä. Sekaan hieman valkosipulia ja lopputulos onkin tässä. Tämä kyseinen kastike ei kuitenkaan ole valikoiman tulisimmasta päästä, SHU lukema on siellä sadan tonnin paikkeilla, mutta kastikkeessa on erittäin miellyttävä maku ja sitä voi annostella hieman rennommin kuin supertulisia sooseja.

Näinkin tuliseksi kastikkeeksi tässä on kuitenkin yllättävän miellyttävä aromi - Annostele soosia kuitenkin kaiken varalta varoen.
  • Soosia n. 1,48 desilitraa
  • EI SYDÄNVIKAISILLE TAI HENGISTYSVAIKEUKSISTA KÄRSIVILLE
  • Tulinen kastike
  • Scoville ratinki n. 900000
  • Soveltuu ruoanlaittoon ja dippikastikkeisiin
  • Sisältö: Ghost Pepper / Naga Jolokia, paprikauute, suola, kasvisöljy, paahdettu valkosipuli, etikkahappo

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    17.12.2017 - Pilkunviilaaja

    Yksi nolla liikaa scoville ratingissa jos "sadantonnin paikkeilla" on.