Dave's Total Insanity

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Jos valkosipuli ja tulisuus ovat juuri sinun juttusi tai tiedät jonkun joka kyseisestä kombinaatiosta pitää, niin Dave's Gourmetin duunaama Total Insanity kuuluu jääkaappiisi! Dokumentoituna boonuksena se soveltuu myös käytettäväksi petoeläinten karkoitteena!

Total Insanity on valkosipulilla höystetty versio Insanity Saucesta, mutta tulisuuskerrointa on vähennetty. Tämän johdosta se sopii loistavasti tonnikalarullaan ja laittaa keittoihisi sopivasti poltetta. Tämä on sekä Daven että meidän oma suosikkimme supertulisista normaaleista kastikkeista ja se on esitelty jenkkien The Food Network-kanavalla. Se on myös voittanut 1. palkinnon edellämainituilla Fiery Food-festareilla. Soosi on ylivertainen erityisesti valkosipulista pitävien mielestä - Ja kukapa valkkarista ei pitäisi?

Ja sitten ne pakolliset varoitukset: Älä syö tyhjään vatsaan tätä. Älä missään nimessä syö kokonaista pisaraa maistamistarkoituksessa ellet ole maistanut jo aiemmin pienempää erää. Älä ikinä anna tätä pulloa lapsillesi - Tai sen puoleen tee kepposta kaverillesi tällä. Jos välttämättä haluat kokeilla "raakana" Totaalisuutta, niin tee se hammastikulla tai nuppineulalla siten, että kastat (Terävän) pään soosissa ja pyyhit sen kieleesi. Takaamme, että maku ei jää huomaamatta.

Viimeiset varoitukset ennen ostopäätöksen tekoa: Tämä aiheuttaa addiktiota, maistuu hyvälle ja antaa tulisuudelle Totaalisen uuden merkityksen. Kastike on tulista kuin pirun pakara. Älä syö raakana. Älä tee pilaa kenellekkään raa'alla kastikkeella. Pese kätesi tällä kokkailun jälkeen huolellisesti ja useita kertoja. Käytä varoen. Aloita max. yhdellä pisaralla ja lisää oman maun mukaan (Luultavasti se yksi pisara riittää) ja varaa maistiaisiin ainakin maitoa (rasvaista) ja valkoista leipää. Ne neutraloivat tulisuutta.
 • Pullo sisältää 1,4 desilitraa kastiketta
 • Tehty Costa Ricassa
 • Sisältää seuraavia aineksia: Punainen chili, etikka, chili uute, lime-mehu, tomaattikastike, karhunvatukkaviini, mausteet, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, askorbiinihappo), sipuli, valkosipuli, kiinteyttämisaine (e415), säilöntäaine (e210)
 • EI SYDÄNVIKAISILLE TAI HENGISTYSVAIKEUKSISTA KÄRSIVILLE
 • Älä säilytä kakaroiden, sekopäiden tai eläimien ulottuvilla
 • Käytä tuotetta 1 tippa kerrallaan, sekoita, maista kokkailujasi ja päätä tarvitsetko lisää
 • Varo aineen joutumista silmiin tai limakalvoille

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  28.07.2020 - jesse

  Scovilleista ei mitään tietoa?

  03.06.2019 - JJ

  Ihan hyvä peruskastike ruoanlaittoon ja leivän päälle. Vähän kyllä on värikynää tuon tulisuuden mainostamisesta.

  10.05.2012 - Nimetön

  aika hienon potkun antaa kyllä ruokii... mut likinnä mietein et kuuluisko tämä säilyttää kylmässä vai ei ??

  Pulju.net vastaa: Avaamisen jälkeen jääkaappiin!

  27.12.2009 - Tutu

  Hyvä kastike. Annosteltava kuitenkin hyvin hillitysti. Jo yhdestä tipasta leivän päällä tulee vedet silmiin. Teelusikallisesta pyörii jo tuskissaan lattialla. :)

  13.10.2009 - Polttoristus

  Tässä kinkun päälle olisi tarkoitus herkkua laittaa niin mietityttämään rupesi että onko tämä soosi sameaa vai laihaa?

  Pulju.net vastaa: Tökötti on semisameaa, mutta juoksevampaa kuin esimerkiksi sinappi normaalisti ja soveltuu kinkun päälle leviteltäväksi erittäin hyvin.