Dave's Ultimate Insanity Sauce

Tilapäisesti loppunut

12,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tulisten ruokien ystävät iloitkaa - Dave's Ultimate Insanity Saucea saa nyt myös suomesta. Tämä karhukarkoitteenakin joissain maissa käytetty kastike pistää kielesi solmuun ja aiheuttaa hengitysvaikeuksien lisäksi nenän ja silmien vuotamista. Mikäli tulisin kokemuksesi on Tabascoa tai Jalopenoa, räjäyttää Ultimate Insanity Sauce tajuntasi uudelle tasolle.

Infernaalista kuumuutta pullossa - Itse pelsepuupikaan ei kestä tätä tavaraa enää laimentamattomana. Ennenkuin mennään itse asiaan niin pistetään varoitukset: Älä syö tyhjään vatsaan tätä. Älä missään nimessä syö kokonaista pisaraa maistamistarkoituksessa. Älä ikinä anna tätä pulloa lapsillesi - Tai sen puoleen tee kepposta kaverille ja syötä pisaraa kerrallaan. Jos välttämättä haluat kokeilla "raakana" Ultimaattista, niin tee se hammastikulla tai nuppineulalla siten, että kastat pään soosissa ja pyyhit sen kieleesi. Takaamme, että maku ei jää huomaamatta.

Itseasiassa, koska pullosta pitää annostella kaatamalla, joutuu tätä vetypommia käsittelemään pian hanskoilla tai talouspaperi pullon ja sormien välissä. Nimittäin - kuten täällä puljussa ollaan huomattu, kastike ei lähde pois ihan noin vain pesemällä. Esimerkiksi silmiä hieraisemalla tunnet Ultimate Insanity Saucen poltteen vielä pitkään sen jälkeen kun luulet pesseesi sen käsistä (Ja pullon pinnalta) pois.

Mutta jos nyt itse asiaan palataan: Dave's Ultimate Insanity Sauce on siis viritetty versio Insanity Saucesta joka on ensimmäinen jenkkien National Fiery Food Show:sta bannattu kastike. Tulisuudessaan se ylitti kaikki toleranssit mitä tuomaristo osasi odottaa, ja tämä Ultimate-editio on vielä tulisempaa. Jos yritetään asteikolle laittaa näitä, niin Ultimate Insanity Sauce saa 250000 SHU-pistettä (Schoville Heat Unit) Insanity-kastikkeen saadessa 180,000 SHU (Lähde: www.chilliworld.com) Ja niille jotka miettivät: Ultimate Insanityä ei olla niille festareille edes viitsitty viedä. Liian tulista. Mainittakoon, että Tabasco ja jalopeno sijoittuvat 2500-5000 SHU:n tietämille.

Ja hei - Vaikka olemmekin myyneet Dave's Private Reserveä jo pidemmän aikaa, se ei vähennä tämän kastikkeen arvoa. Ultimate Insanity Sauce ei ole ihan yhtä tulista, mutta vakuutamme kyllä, että on aivan tarpeeksi tulista. One bottle, one life. Ja niin edelleen.

Viimeiset varoitukset ennen ostopäätöksen tekoa: Tämä aiheuttaa addiktiota, maistuu hyvälle ja antaa tulisuudelle uuden merkityksen. Kastike on erittäin tulista. Älä syö raakana. Älä tee pilaa kenellekkään raa'alla kastikkeella. Pese kätesi tällä kokkailun jälkeen huolellisesti ja useita kertoja. Käytä varoen. Aloita max. yhdellä pisaralla ja lisää oman maun mukaan (Luultavasti se yksi pisara riittää)

Ja koska et kuitenkaan noudata ylläolevia neuvoja, niin sanoudumme irti vastuusta mitä kastikkeen käytön seuraamuksiin tulee.
 • Pullo sisältää 1,4 desilitraa kastiketta
 • Tehty Costa Ricassa
 • Sisältää seuraavia aineksia: Punaisia habaneroja, tomaattikastiketta, pippuriuutteita, sipuleita, punaisia chili-pippureita, valkosipulia, etikkaa, kasvisöljyä, xanthan gum, mausteita
 • EI SYDÄNVIKAISILLE TAI HENGISTYSVAIKEUKSISTA KÄRSIVILLE
 • Älä säilytä kakaroiden tai eläimien ulottuvilla
 • Käytä tuotetta 1 tippa kerrallaan
 • Varo aineen joutumista silmiin tai limakalvoille

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  15.11.2014 - Scorpion

  hyvä tulisuus ja paksu koostumus plussaa.

  17.08.2010 - THOZ

  Aivan täydellinen valinta maustehyllylle!! Kaksi tippaa ja nuudeleilla pääsee uuteen ulottuvuuteen :D

  16.02.2010 - renttu85

  Aivan pakollista kamaa kyllä nykyään, ei ilman osaa olla kerran ostaa. Mutta elin ikää tuo pullo ei todellakaan kestä. Reilu vuosi sitten tilasin ensimmäisen pulloni ja nyt onkin kolmas jo menossa. Riippuu tietysti käytöstä mutta itse käytän lähes poikkeuksetta päivittäin. Hemmetin hyvää ainetta kuitenkin!

  13.10.2009 - Agnes W.

  Tää on kaikessa järjettömyydessään aikan mahtavaa ainetta. Tässä kun hikeä pyyhin otsalta niin voin samantien heittää Tabascon romukoppaan.

  13.10.2009 - snotcannon

  Haha, heh heh, enpä arvannut millasta napalmia tilasin kun ajattelin että tottunut olen syömään tulista. Kyllä tuhouduin kun pistin kunnolla pitsan päälle.

  13.10.2009 - ostja

  tippa riittää ja eipähä tule talvella kylmä.

  13.10.2009 - ufomies

  hyvää ku pistää näkkärin päälle sopivan kerroksen tippa riittää mukamas :P seuraavaks lähtee private reseve tilaukseen.

  13.10.2009 - jj

  Todella hyvää, kun laittaa esim. kastikkeeseen.

  13.10.2009 - j0nski

  Aivan loistavaa kastiketta, hammastikulla maistoin ja meinasi olla vaikeuksia hengityksen kanssa ja silmistä alkoi valua vettä :D Private Reserve ennakkotilattu, en malta odottaa miten tulista soossia se sitten onkaan :)

  13.10.2009 - SapeMies

  Nopeasti saapui postiini tämä nestemäinen magmapullo. Kotona nöyrästi makkaranpäälle pari tippaa ja maistelemaan. Maku on oikeasti todella hyvä, jos vähän kestää kuumuutta, mutta se KUUMUUS! Pari tippaa ei vielä silmistäni kyyneleitä saanut tirisemään, mutta käsi hapusi maitopurkkia ja hymy oli herkässä. Tätä kastiketta ei voi suositella kuin kokeineille chilipäille, ei noviisi tätä itkemättä nielisi!