Digitaalinen Kassakaappi

Tilapäisesti loppunut

49,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Suojaa tavarasi digitaaliteknologian ja teräksen avulla! Tämä kassakaappi vaatii PIN-koodin avautuakseen ja kestää kohtalaisia murtoyrityksiä.

PIN-koodilla avautuva kassakaappi. Keksi päästäsi max 8 numeroa pitkä koodi, ohjelmoi se kaappiin, laita sinne arvoesineesi ja läimäytä ovi kiinni. Turvassa on. Mahdollisia numerosarjoja on riittävästi, jotta voit nukkua yösi turvallisesti (10^8 tarkemmin sanoen) Kaappi voidaan pultata seinään kahdella mukana tulevalla 15mm teräskiinnikkeellä, joihin ei pääse käsiksi purkamatta seinää tai avaamatta kassakaappia. Kassakaappi on erittäin lujaa ja kestävää tekoa ja seinään pultattuna se tulee aiheuttamaan huomattavaa päänvaivaa pitkäkyntisille.

Kompaktin koon vuoksi voit upottaa kaapin pienellä (okei, aika isolla) vaivalla vähänkin paksumpaan seinään tai piilottaa sen pois näkyvistä muulla tavoin. Kaapissa oleva punainen LED varoittaa, jos sen sisäinen paristo alkaa loppua. Entä jos unohdat koodin tai potkaiset tyhjää ja perikunnan pitää avata kaappi? Ei hätää, tässä on piilossa myös salainen lukko, jonka voi avata mukana tulevalla avaimella.
 • Sähkölukko lukittavissa PIN-koodilla (max. 8 numeroa)
 • Ekstra tukeva teräsrakenne
 • Koko ulkopuolelta: 230 mm x 170mm x 180mm
 • Koko sisäpuolelta: 147mm x 125mm x 135mm
 • Paino: 2.7Kg
 • Oven saranat ovat sisäpuolella piilossa
 • Mukana 2x 15mm teräksistä seinäkiinnikettä
 • Piilotettu lukko jonka voi avata avaimella hätätapauksissa
 • Paristot: 4 x AA

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  24.05.2016 - homesafe

  tosi hyvä, meillä käytetään pelkkää avainta ja on hyvä, kun niitä on kaksi (eli oma avain/pso). Hintaansa nähden tukevatekoinen kaappi.

  01.07.2015 - Toma

  Kassakaappi tuntuu todella tukevalta yms, mutta isoin miinus tulee äänestä minkä se pitää kun nappeja painaa syöttäessään koodia. Ääni on todella voimakas, ja jos asuu kerrostalossa niin luultavasti naapuritkin kuulee kun painelee koodinsa. Aikalailla sen takia tulee enemmän käytettyä avainta, koska oma laiskuus on estänyt repimästä laitetta auki sen verran että sais nypättyä sen kaiuttimen sieltä pois. Muuten hyvä tuote.

  06.02.2012 - miika

  näyttää tosi huipuu hyvältä