Dziki Bill #Yolo Hot Sauce

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Supertulinen kastike Puolasta Vain laadukkaita ainesosia, vähemmän etikkaa Bill kyttää Nagan tulisuutta säännöllisesti Ei mitään keinotekoista, vain luonnolliset ainesosat Sopii vegaaneille

Tilapäisesti loppunut

13,90 1390

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

#Yolo on Dziki Billin tulisin kastike mitä on tarjolla ns. jatkuvasti (ainoastaan limited edition Ninja on tulisempaa). Yolo on vähän kuin chili, josta se on valmistettu. Alkuun se käyttäytyy ihan viattomasti, hetken päästä polttaa kurkkusi ja lämmittää koko kehosi. Onko vilunväreitä? Ota #Yolo! Kastikkeessa käytetyt Naga Jolokiat pistelevät hieman siinä lopussa, mutta ne saavat silmäsi vuotamaan sillai hyvällä tavalla kuitenkin.

Ihan alkuun maistat kypsiä ja mehukkaita tomaatteja. 3… 2… 1… ja sitten se potkaisee - alkuun tuntuu kevyt pisto kielessä ja kitalaessa. Se voimistuu, mutta ei vastaa sitä fiilistä, mikä tapahtuu kun olet nielaissut. Alkuun se polttelee kurkussa, niinkuin pitääkin. Sitten tulee sellainen kokonaisvaltainen lämpö, joka leviää joka puolelle kroppaa, kyyneleitä valuu ja, ja.... usko meitä, tulet kokeilemaan sitä uudelleen vähän ajan päästä.

#Yolo on tulisena kastikkeena varsin monikäyttöinen, lisäät sitä mihin tahansa ruokaan, jossa kaivataan kunnon potkua ja tulisinta hottia! Muutoin se vain maistuu kuin kunnon Nagan kuuluukin.

Ainesosat: Naga Jolokia chiliä, tomaattipyreetä (tomaatteja, suolaa, sitruunahappoa), etikkaa, sipulia, sitruunamehua, rapsiöljyä, valkosipulia, suolaa.
  • Dziki Bill #Yolo kastike 200ml
  • Kaikki kastikkeet tehdään käsipelillä
  • Yolo on erinomainen valinta kun haluat tulistaa ruokasi, sopii lähes kaikelle
  • Chilit valikoidaan huolella, eikä keinotekoisia ainesosia käytetä
  • Kastikkeet ovat täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja
  • Yolo soveltuu myös vegaaneille

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.