Exentri Lompakko

 • Exentri Lompakko
 • Exentri Lompakko
 • Exentri Lompakko
 • Exentri Lompakko
RFID suojattu malli Laadukas nahka Kompakti koko, mutta tilava Tänne mahtuu niin kortit kuin cashit 2x korttia voit käyttää avaamatta lompakkoa

Tilapäisesti loppunut

49,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Exentri Lompakko on todella kompakti ja jopa pienempi kuin useimmat markkinoilla olevat korttikotelot. Laadukas nahkaviimeistely pitää sisällään ohuen teräslevyn.

Exentri on lompakko, jollaista et ole aiemmin nähnyt. Tämä on todella kompakti - Päältä katsottuna Exentri on vain hieman muovikortteja isompi ja useimmat (käynti)korttikotelotkin ovat ulottuvuuksiltaan kookkaampia. Pienestä koosta huolimatta tähän saa sisälle jopa 6 kappaletta muovikortteja - tunkemalla jopa enemmän! Eikä tässä vielä kaikki, sillä lompakko avautuu ja siinä on viisikymppisen mentävä setelitaskukin.

Kahta yleisimmin käyttämääsi korttia pääset käyttämään ilman, että lompakkoa tarvitsee avata. Ne saa "Touch Screen"-teknologian (eli lompakon kyljessä olevan aukon) kautta liu'utettua sisään ja ulos lompakon ollessa kiinni.

Exentrit ovat kovaa tekoa. Tarkemmin sanottuna teräksenkovaa. Nämä on vahvennettu teräksellä, joka takaa korteillesi taipumattoman tuen tiukimmissakin perstaskuissa. Lompakon lukitusmekanismi on ruostumatonta terästä, joten Exentri huijaa perinteistä elinkaariajattelua olemalla käytännössä tuhoutumaton. Että IDDQD vaan sullekkin.

Huom! Laskentatavasta riippuen tässä voi ajatella olevan myös 7 korttipaikkaa, mutta virallinen luku on: 6. Isossa kuvassa siinä 7. paikassa on tuo "enkelbiljett" - kaikkien alojen asiantuntijamme mukaan kyseessä on skandinaavinen kieli ja se tarkoittaa kertalippua.

Huom!^2 Kolikkotaskuja kaipaavat, katsokaa Reservoir Dogs ja kuulkaa Puljun viisaus: Oppikaa, että jos siinä on kolikkotasku, se on joku 'tun kukkaro. Ja tämä on lompakko, teräsvahvisteinen sellainen, eikä mikään kukkaro.
 • Todella kompakti, mutta sisältä tilava lompakko
 • Pintamateriaalina aitoa 100% eläimen nahkaa!
 • Teräksinen vahvikelevy sisään ommeltuna
 • Kuusi varsinaista muovikorttitaskua
 • Useampia voi tunkea per lokero omalla vastuulla
 • Kahta useimmin käyttämääsi korttia voit käyttää avaamatta lompakkoa
 • Suljinmekanismi on myöskin terästä
 • Setelitasku käteisrahan ystäville
 • Koko suljettuna: 70mm x 90mm x 10mm
 • Koko avattuna: 198mm x 90mm x 4mm
 • Paino: 50 gramma

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  03.10.2020 - TH

  Ostin tämän lompakon varmaan, joku 6-8 vuotta sitten. Nyt joudun vasta ostaan uuden, kun vanha rupeaa hajoaan. Ostan edelleen saman.

  24.02.2016 - runkelikunkku

  Ihan kätevä lompakko. Firman kortin saa toiselle puolen ja oman toiselle, niitäku käyttää eniten.
  Yks tähti silti pois, koska 500€:n setelit ei oikeen mahdu lompakkoon, jää ikävästi näkyville ja pilkottavat aina kaupan kassalla muille.

  29.05.2014 - Jari

  Paras lompakko ostos ikinä.

  07.05.2014 - Teukka Salama

  Olen nyt muutaman viikon käyttänyt ko. lompakkoa. Paluuta edellisiin ei ole.

  Erittäin laadukas ja sopii erityisesti henkilölle ken kortteja viuhuttaa. Sisäpuolelle harvemmin käytetyt kortit ja ulkolaidoille vaikka bonuskortti ja pankkikortti - ei tarvitse edes avata kolpakkoa kassalla!

  Erinomainen tuote ja voin vain suositella lämpimästi. En ole itselleni sopivampaan lompakkoon törmännyt.

  09.01.2014 - Hey Joe

  Jos harrastat korttien käyttöä ja vihaat kolikoita, maksat aina tasarahalla joko kortilla tai isoilla seteleillä niin kuin tosimiehen kuuluukin, niin tämä on sinulle!

  -Tosi laadukkaan tuntunen (pual vuat käyttäny ja edellee ku uus)
  -Näppärä käyttää
  -Erinomainen tilankäyttö sisuksissa

  Voin suositella ja sen myös teen!

  20.12.2012 - Tuomo M

  Aivan mahtava lompakko lompsa. Kannattaa ostaa jos haluaa pienen kätevän, todella laadukkaan Premium walletin.

  Oikeasta nahasta, ruostumatonta terästä lukitusmekanismissa ja muuten teräsvahvistettu? Laatua. Hintansa väärti, laatu on se mikä tässä on parasta, ja on myös kätevä design.