Tuotetiedot

Mikäli sinä tai tuntemasi tuliseen ruokaan hurahtanut satutte haaksirikkoutumaan paprikattomalle saarelle, on parasta olla pari Fatalii Gourmetin Chilijauheputkiloa povarissa. Made in Finland!

Koska uusien kapsaisiinia sisältävien kasvien jalostaminen esimerkiksi banaanista, kookospalmusta tai omenasta veisi useampia (satoja) sukupolvia aikaa, tarvitsisit äärimmäisen riittoisan chilin lähteen, jotta voisit elellä saarellasi elämäsi loppuun asti onnellisena. Ja jos ei näillä chilijauheilla tulisen nälkä lähde, niin johan on kumma!

Fatalii Gourmet on vuonna 2010 perustettu kotimainen elintarvikeyritys. Keskeisenä liikeideana on tarjota kuluttajille laadukkaita, kotimaisia chilituotteita ja toimia koko alan edelläkävijänä niin tuotteiden kuin uusien lajikkeiden jalostuksen osalta. Fatalii Gourmetin kolme kulmakiveä ovat: Maku, laatu ja kotimaisuus. Ja tähän yhdymme Pulju.netissä yhteen ääneen: tuotteet ovat nimittäin äärimmäisen laadukkaita ja maku on vertaansa vailla. Kaikki Fatalii Gourmet -tuotteet on valmistettu Suomessa kotimaisia alihankkijoita käyttäen ja vain parhaista materiaaleista. Lajikkeiden valinnasta ja jalostuksesta vastaa chilimestari Jukka 'Fatalii' Kilpinen - yli 2500 lajikkeen kokemuksella.

Chilijauhevinkki: Chilisipsit ja -naksut. Laita puhtaaseen paperi- tai muovipussiin sipsejä tai muita naksuja. Lisää pussiin makusi mukaan Fatalii Gourmet Aji Cristal Premium jauhetta, savustettua tai savustamatonta. Ravistele ja pyörittele pussia hyvin niin että jauhe tarttuu sipseihin. kaada maustuneet sipsit tarjoiluastiaan. Jos haluat tulisempia sipsejä, käytä Fatalii Gourmet Naga Morich Premium jauhetta.

Chilijauheita on valittavana neljää eri mallia. Yksi miedompi kevyeen maustamiseen ja yksi järisyttävän tulinen joka menee yli sektorin että heilahtaa. Variaationa molemmista löytyy savustetut versiot aidolla savun maulla.

AJI CRISTAL Premium (keskitulinen)
Aitoa Fatalii Gourmet Aji Cristal chiliä jauheena helppokäyttöisessä putkilossa. Hedelmäisen herkullinen, raikas Fatalii Gourmet Aji Cristal chilijauhe kulkee kätevästi mukana. Sisältö 13 ml.

AJI CRISTAL Premium savustettu (keskitulinen)
Huippuherkullista, aidolla jalopuulla savustettua Fatalii Gourmet Aji Cristal jauheena helppokäyttöisessä putkilossa. Tämä "taikajauhe" aateloi minkä tahansa aterian. Kulkee kätevästi mukana. Sisältö 13 ml.

PREMIUM MIX -chilijauhe
Fatalii Gourmetin Premium Mix -chilijauhe helppokäyttöisessä, kätevästi mukana kulkevassa putkilossa. Sisältää yli 60 eri chililajiketta, joista syntyy täyteläinen maku ja kokonaisvaltainen polte. Myös potkua piisaa mukavasti.

CHIPOTLE MIX chilijauhe, savustettu
Fatalii Gourmetin Chipotle Mix on savuisen tiukka chilijauhe, jossa on kymmeniä (50+) erilaisia, hartaasti valittuja chililajikkeita. Savustukseen on käytetty lukuisia puulajeja, joiden ansioista syntyy herkullinen ja uniikki aromi. Lopuksi chilit jauhetaan ja purkitetaan. Astetta svengaavampaan ruoanlaittoon.

ROCOTO chilijauhe, savustettu
Viimein se on täällä: Rocoto, chilien hiottu timantti. Pitkän kasvatuskauden omaavan ja toisinaan hyvinkin oikukkaasti kasvavan Rocoton saaminen tähän tuubiin ei ole mikään helpoin tehtävä - varsinkaan Suomessa. Paksulihainen ja aromikas Rocoto sopii savustukseen todella hyvin, ja maku jää voimakkaan savuiseksi ja erityisen herkulliseksi. Savustukseen ei meillä luonnollisesti käytetä esanssilitkuja, vaan tämä on savustettu vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla parhaita puulajikkeita käyttäen. Rocoto on lempeän tulinen, chilien ehdotonta eliittikastia. Chilipäiden yksi himotuimmista kulinarismin huipuista on pakattu kätevästi mukana kulkevaan tuubiin. Vain 100% savustettua chiliä.
 • Kätevät chilijauheputkilot
 • Helposti ripoteltavissa
 • Kulkee näppärästi mukana
 • Sisältö 13 ml
 • Valmistettu Suomessa vain parhaista raaka-aineista

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  22.12.2020 - Chrisu

  Todella hyviä ja maistuvia tuotteita.

  13.08.2019 - Jarza

  Vuosia vuosia fanittanut, Fatalii osaa ja tuotteet ovat hyvin ensiluokkaisia. Maan mainiota Suomesta!

  06.12.2011 - Paprikapää

  Ai perkule kun on Aji Cristal jauhe mun uusi suosikki! Sitä voi lähes surutta annostella ruokaan kuin ruokaan ja maku taivaallinen! Naga malli taas herkullista sekin, mutta annostelussa tarvitaan todella vakaata kättä. Ehdoton uusi suosikki ruoanlaitossa. Kiitos.