Gaydar

Tilapäisesti loppunut

4,90 490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 4,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kauan kaivattu Gaydar-tutka on viimein saatu prototyyppiasteelta tuotantoon. Tässä se on, maailman ensimmäinen seksuaalisen suuntauksen paljastava tutka!

Gaydar-nimi kertonee kaiken tarpeellisen. Laitteen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista - Osoitat epäiltyä Gaydarilla ja painat gay-o-meterin päälle. Hetken haisteltuaan laite kertoo onko tutkimuskohde vaihto- vai tasavirtakytkimellä varustettu, eli onko B-portti "exit only, mates" vai kenties varasisäänkäynti. Vai onko tutkimuskohteelle kenties epäselvää vielä mikä hän on? Laite paljastaa kaiken!

Kätevä erityisesti pienessä iloisessa lauantai-illan aloittelussa parin huurteisen jälkeen. Huom. laitteen tulokset eivät ole 100% tarkkoja, joten voit saada samasta testihenkilöstä useita erilaisia tuloksia.

Puljuvinkki: Varmista ensin testattavan henkilön huumorintajun riittävyys, kokeile vasta sitten.
 • Laite on kaikessa yksinkertaisuudessaan homotutka
 • Ilmaisee tuloksen sekä LED-valolla että verbaalisesti (englanniksi tosin)
 • Tutkimustuloksia ja oikeastaan koko tuotetta ei tarvitse ottaa kovin vakavissaan
 • Sisältää avaimenperärenksun
 • Paristot: 3 x AG13 (tulevat mukana)
 • LED-valo indikaatio meluisiin ympäristöihin
 • Patentoitu Gay-O-Meter

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  09.12.2013 - Jespe

  Hauska tuote jolla saa koulupäivät kulumaan mahtavasti! Koulun käytävillä laite on jo tunnettu vitsi, kun osoittelen sillä muita ja totean heille heidän seksuaalisen suuntautumisensa! Tähän mennessä kukaan ei ole vielä mieltään pahoittanut, vaan ottanut tämän humoristisen laitteen huumorilla! Suosittelen ehdottomasti.