Generals Hot Sauce Triple Threat Soosikranaatit 3kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kolme erimakuista soosia Pakattu erittäin hienoihin lasikranuihin Sooseilla on eri polteluokat Täysin orgaanisia ja Louisianassa valmistettuja

Tilapäisesti loppunut

49,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Kaipaatko potkua ruokaasi ja näyttävyyttä kattaukseen? Kenraalin soosit ovat täällä! Soosit myydän kolmen seteissä ja jokainen astia on erittäin messevä lasinen kranaatti.

Ainesosat joita on käytetty Generals Marine sooseihin, ovat luonnollisesti kasvatettuja, Louisianassa, yhdysvalloissa. Jokainen pullo sisältää vähintään 86% itse chilejä, joka on verrattain paljon. Paitsi että Kenraalin purnukat ovat näyttäviä, on sisällä oleva soosi taivaallista ja täysin luonnonmukaista.

Dead Red

Valmistajan nimikkoresepti. Täydellinen esimerkiksi kanansiiville, mutta loistavaa melkeinpä minkä kanssa tahansa. Valmistettu Louisianassa kasvatetuista punaisista caynnepippureista, jotka on käsin poimittu juuri oikean kypsyisinä, laitettu suolaan ja kypsytetty juuri sopiviksi ennen soseutusta ja pullottamista. Täysin luomu tuote, joka sisältää jopa 90% cayennepippuria, tämä soosi antaa aidon ja tuoreen cayennepippurin maun. Eroaa täysin useimmista sooseista, joissa päämakuna on viinietikka. Tämä soosi ei sulata aivojasi tulisuudellaan, mutta riippuen chilin kestostasi, saatat tarvita raikasta juomaa tämän seuraksi. 1-10 asteikolla tulisuutta noin 6-7 välillä.

Marine Green

Kun vihreät cayennepippurit poimitaan juuri ennen kuin ne muuttuvat punaisiksi, niihin tulee uniikki, kirpeä ja maanläheinen maku. Marine Green omaa kuitenkin saman raikkaan maun kuin Dead Read, joka tulee täysin tuoreista cayennepippureista. Suurin osa vihreiden cayennepippureiden poimimisesta tapahtuu kasvukauden lopussa, kun nämä kypsät, mutta itsepäiset pippurit eivät suostu muuttumaan punaisiksi. Vihreitä pippureita kypsytetään hieman pidempään kuin punaisia. Viipyilevä polte, joka ei hyppää esiin samantien. Täydellinen balanssi makua ja poltetta. 1-10 asteikolla tulisuutta noin 5-6 välillä.

Shock & Awe

Tämä ei sitten sovi huono sydämisille. Tätä soosia toivoi valmistajalta heidän hyvä ystävänsä, joka oli oikein kunnon chilipää. Valmistettu miltei 90 prosenttisesti Louisianassa kasvatetuista oransseista habaneroista. Uniikki isku, syvää ja voimakasta poltetta, jossa on hitusen makea aromi ja maku. Tätä voi käyttää loistavasti esimerkiksi Dead Redin tuunaamiseen tulisemmaksi ja sipaista siipien päälle. Shock & Awe on maustettu vähäisemmällä suola määrällä kun soosit yleeensä, jotta habaneron maku tulisi mahdollisimman hyvin esille. 1-10 tulisuusasteikolla, tämä yltää noin 8.5-9 hujakoille.
  • Kolme erilaista soosia
  • Tarjoillaan näyttävissä lasikranateissa
  • Eritasoisia poltteeltaan
  • Valmistettu Louisianassa
  • Käsinpomitut pippurit
  • Sisältää vähintään 86% itse chilejä
  • Yksi puteli siältää 186ml soosia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.