Tuotetiedot

Viikatemiehen lempisuklaati on nyt saatavilla. Valittavana kolme eri versiota joista jokainen on pakattu täyteen herkullista suklaata ja chiliä Naga Jolokian muodossa.

Tulet pian kiroamaan meidät syvimpään ***vettiin kun kehtaamme tarjota tätä Grim Reaper Foods Chilisuklaata tavallisille kuolevaisille. Nimittäin, et millään pysty päättämään minkä näistä söisit ensimmäisenä! Me itse jätämme maitosuklaan viimeiseksi koska se on kaikista tulisin vaihtoehto. Hommaudu siis kermaisen maitosuklaan maailmaan ja fiksaile itsellesi pala. Toinen vaihtoehto on tutkiskella sielujen syövereitä Black Widow -tummasuklaan voimin. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, voit terävöittää aistisi ja antaa Naga Jolokialla terästetyn valkosuklaan tehdä tepposensa.

Leikki sikseen. Nämä käsin, Britanniassa valmistetut suklaalevyt näyttävät pakkauksineen todella upeilta ja jokainen niistä on pakattuna täyteen chilipäiden arvostamaa kuumuutta. Ulkonäkö vastaa hyvinkin sitä mitä tuleman pitää. Kaikissa on siis yhtenä ainesosana chili ja ne yhdistelevätkin tulisuuden ja upeiden suklaamakujen harmoniaa täydellisesti.

Black Widow Tummachilisuklaa
Syntinen levy sisältää Naga Jolokiaa, sitrusöljyä sekä Kurjenpolvea Tummaa suklaata: sokeria, kaakaovoita, kaakaomassaa (73%), soijalesitiiniä, luontaista vaniljaa, sitrusöljyä, kurjenpolviöljyä, Naga Jolokia (0.1%). Sopii kasvissyöjille. Gluteenivapaa. Allergikot huom: sisältää soijaa.

Purgatory Valkochilisuklaa
Tätä levyä on rankaistu Naga Jolokialla, mausteseoksella, Kookoksella ja Bergamot uutteella Valkoista suklaata: sokeria, kaakaovoita, maitojauhetta, kaakaomassaa (28%), soijalesitiiniä, luontaista vaniljaa, kookosta, bergamotöljyä, mausteita, Naga Jolokia (0.3%). Sopii kasvissyöjille. Gluteenivapaa. Allergikot huom: sisältää maitotuotteita ja soijaa.

Hellraiser Maitochilisuklaa
Pirullisen kuumottavaa Naga Jolokiaa, Makeaa appelsiinia, Neilikkaöljyä ja Kanelia Maitosuklaata: sokeria, kaakaovoita, maitojauhetta, kaakaomassaa (36%), soijalesitiiniä, luontaista vaniljaa, appelsiiniöljyä, kanelia, neilikkaöljyä, Naga Jolokia (0.5%). Sopii kasvissyöjille. Gluteenivapaa. Allergikot: sisältää maitotuotteita ja soijaa.
 • Belsepuubin kaverin, Viikatemiehen nimikkosuklaat
 • Tulisia chilisuklaateja
 • Valmistaja: Grim Reaper Foods UK
 • Kolme vaihtoehtoa
 • Jokainen suklaalevy: 100g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  25.02.2020 - Alex

  Dark choko ihan ok. Jos et ikinä elämässä syönyt tulista niin sitten tulista. Suklaana ok ja maku täyteläinen. Voisi miettiä tummaa suklaata jossa potkua.

  24.05.2012 - Hanna

  Chili ja valkosuklaa.. Great combonation! :P