Grow It - Chilipippurit

Halajaako mielesi pippureita, noita tulisia kasvikkaita? Älä etsi enää, voit nyt kasvattaa niitä itse Mukana kaikki tarvittava kasvatukseen Paitsi aurinkoa, vettä ja huolenpitoa, ne saat tuottaa itse 5 x eri lajiketta paketissa

Tilapäisesti loppunut

19,90 1990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kun mieli tekee tulista, niin kuolaa valuvat katseet kääntyvät polttaviin pippureihin - Noihin tulisten ruokien ystävien mielet sekoittaviin pikku kasveihin. Nyt voit kasvattaa myös omat pippurisi!

Todella - "Painu sinne missä pippuri kasvaa" ei välttämättä tarkoita enää Mexicoon asti, vaan kenties omalle parvekkeellesi, yrttipuutarhaan tai vaikka keittiön ikkunalaudalle. Nimittäin tee-se-itse miehet- ja naiset voivat nyt vihdoin valmistaa omat pippurinsa siemenestä lautaselle asti!

Chilejä voi siis kasvattaa ruoaksi - Myös koristeellisina kasveina ne tekevät tehtävänsä varsin hyvin ja uniikisti. Vai monestiko olet nähnyt jollain chili-kokoelman kukkapurkissa? Mötkylät ovat kaikessa rumuudessaan loppujen lopuksi varsin esteettisiä. Chilien kasvatus on erittäin helppoa. Laita mukana tuleva kompostilevy mukana tulevaan ruukkuun, pistä hieman siemeniä sekaan ja lisää vain vesi. Tämän jälkeen tarvitsee vain odotella ja kastella kevyesti välillä. Paketissa tulee mukana siis kaikki paitsi auringon valo, vesi ja huolenpito.

Ja kuten kaikki yhtään viherpeukaloa omaavat tietävät, niin kasvit on tarkoitus siirtää pois pikku purkeistaan kun ne ovat kasvaneet hieman.
 • Yksi paketti kunkin lajikkeen siemeniä:
 • Tabasco, Habanero, Bhut Jolokia, Jalapeno, Scotch Bonnet
 • 5 x kookoksen kuoresta tehtyjä kasvatusruukkuja
 • 5 x kookoksen kuoresta valmistettuja kompostilevyjä, jotka turpoavat kastuessaan
 • 5 x puista merkkipaalua
 • Paketti soveltuu lahjaksi sellaisenaan
 • Ohjekirja (englanniksi)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  24.10.2010 - Ilmari

  Pippuri... chiliPIPPURI, turkinPIPPURI, espanjanPIPPURI tai punaPIPPURI. Kansankielessä siis näin. Kasvisukujen tieteellisiä nimiä Piper ja Capsicum ei tietenkään tule sekoittaa. Teknisesti ottaen maustepippurikaan ei ole pippuri. Voi tosin olla että jonkun mielestäsi tässä on paikka kasvien uudelleen nimeämiselle. Nimettiinhän maaoravakin ihan virallisesti tikutakuksi, eihän se teknisesti ottaen ole orava. Voisihan "joku" toki aloittaa muutoksen toimimalla tämä kielellisen edistyksen keihäänkärkenä palauttelemalla kauppoihin kaikki ostamasi maustepippurit. Tuotekuvaus on muuten yhdyssana.

  24.10.2010 - Nimetön

  Ne EIVÄT OLE PIPPUREITA vaan PAPRIKOITA. Tuon tuote kuvauksen mukaan ne voisi palauttaa!!!!

  Pulju.net vastaa: Teknisesti totta, mutta kansan kielellä nämä ovat pippureita. Joka tapauksessa tuotteilla on 14pv palautusoikeus mikäli eivät vastaa odotuksia ja ovat alkuperäisessä kunnossa, oli tuotteen nimessä sitten virhe tai ei :)