Hacky Sack Striker

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

6,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Originaali footbagi on tervetullut palaaja markkinoille ja tällä kertaa sen tekee tyylillä Hacky Sack. Käsipelillä tikattu ja huippuluokan materiaaleista valmistettu Striker on muotoiltu näyttämään klassiselta Brittiläiseltä jalkapallolta.

Pelin idea pysyy kuitenki samana - pelaajat potkivat Hacky Sackkia niin monta kertaa kun pystyvät ilman, että se osuu maahan. Mukana voi olla myös muut kehon osat - suoraa käsikontaktia ei tosin hyvällä katsota. Pallo on täytetty herneillä, joten se ei pompi. Kuulostaa helpolta, mutta ylläykseksi se on paljon hankalampaa kuin miltä ensi kädessä tuntuisi.

Silloin kun ensimmäinen footbägiboomi rantautui Suomeen, tuli nopeasti erilaisin variaatioin varustettuja pelityylejä. Footbag Freestyle meinaa sitä, että pelaajien tulee tehdä bägillä temppuja ja Footbag Net on variaatio lentopallosta - pelataan Hacky Sackilla ja käytetään vain jalkoja.

Joten, kun haluat hauskaa haastetta puuhastellessasi ja samalla hyvää treeniä kropallesi, katso kuinka kauan pystyt pitämään Hacky Sackkia ilmassa!
  • Striker Hacky Sack footbag
  • Vanha kunnon Hägis
  • Original Footbag

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.