Hassut Roskapussit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
SÄÄSTÄ 4,90 €

Tilapäisesti loppunut

7,00 11,90 €

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,00 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Tällä vempeleellä voit huvittaa naapureitassi tai vieraitasi jotka sattuvat näkemään roskapussisi. Onko tässä enää mitään järkeä?

Mistä näitä järjettömyyksiä oikein tulee? No Puljunetistä tietenkin. Vast-ikään saamamme Hassut Roskapussit vievät voiton älyttömyyksien maailmanmestaruus skabassa mennen tullen. Nämä ovat totaalisen turhia - Kaupasta jokaiselle jää kasoittain ostoskasseja muutenkin ja tarvittaessa saa samalla rahalla sata kertaa enemmän kasseja, joten näissä hassuissa roskapusseissa ei ole mitään järkevää.

Sen sijaan näissä rationaalisuutta vastaan taistelevissa kasseissa on esimerkiksi kultakaloja painettuna pussien ulkopuolelle! Täytettyäsi säkin jätöksilläsi se saattaa suorastaan olla pullea, ja mitä pulleampi sen parempi näille kaloille. Saavat enemmän uimatilaa ja näyttävät hassummilta - Lisäksi kliinisten testiemme mukaan roskapussien täyttöaste kasvaa huomattavasti, kun pussin virkaa toimittaa kultakalojen maljalta näyttävä pussukka.

Kassit on valmistettu totaalisen ympäristöä säästäväisesti ja ekologisesti. Ne on pakattu pahviseen rasiaan, joka muuten itsessään on jo varsin näyttävä (..mikäli aiot lahjoa jonkun.)
  • Nyt jopa 12 pussia per pakkaus
  • Koristeltu aika-ajoin vaihtuvalla teemalla
  • Varo naapurin kissaa, mikäli käytössäsi on kultakalapussi
  • Pussit ovat 100% biohajoavasta materiaalista tehtyjä
  • Varoitus: Pussit ovat vaarallisia! Älä anna niitä kakaroille ja vauvoille!

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.