How To F**king Swear Around The World Kortit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kiroile useilla kielillä Korttipakka kiroilun opetteluun kielillä Kulkee näppärästi vaikka povarissa Ota nämä mukaan kun matkustat

Tilapäisesti loppunut

11,90 1190

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Maailma on edelleen kuitenkin aikamoisen suuri, kuten kuka tahansa matkailija tietää, ja mikään ei ole pahempaa kuin yhteisen kielen puuttuminen kun haluat kertoa fiiliksistäsi.

Juu, maitokahvikupposen tilaaminen, vessan löytäminen ja Mexikolaisesta vankilasta ulospääseminen ovat tärkeitä keskustelunaiheita, mutta joskus pitää pistää enemmän peliin. Ilmaista itseään toisinsanoen. Onneksemme, olemme löytäneet korttipakan jonka avulla voit opetella paikallista supliikkia ja kasvattaa sanavarastoasi hieman vulgaarimpaan suuntaan. Setin nimi on How To F**king Swear Around The World - eli kuinka kiroilet useilla eri kielillä erinäisissä lokaatioissa.

100 korttia täynnä kirosanoja ja v***uilua - useilla eri kielillä tietenkin. Passelit ohjekortit kaikille hermoheikoille ja niille jotka kaipaavat voimasanoja arsenaaliinsa maailman merille.

Huom. Ole aina tietoinen kulttuurillisista tosiasioista, ennenkuin alat suoltamaan juuri oppimiasi lauseita tuntemattomille.
  • Korttipakka kiroilun opetteluun
  • Useita eri kieliä
  • 100 korttia
  • Kyllä joka maassa pitää osata kiroilla

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.