Info

Oletko koskaan joutunut ostamaan lahjaa henkilölle jolle lahjan etsiminen on erityisen vaikeaa? Pulju.net on oikea paikka. Auttaaksemme sinua ratkaisemaan lahjan hankintaan liittyviä vaikeuksia, olemme tehneet paljon ylitöitä sekä yhdistäneet mielikuvituksemme ja tavaroiden jäljittämisen, jotta saisimme jokaiselle henkilölle täydelliset lahjatavarat jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen.
 

Tietoa yrityksestä

Pulju.net on perustettu vuonna 2002 ja yrityksemme SF-Fennica Oy on perustettu 1993. Asiakaspalvelumme ja kaupankäyntimme ovat huippuluokkaa. Ovat aina olleet. Se onkin ollut yksi perusteeseistämme täällä Puljun päämajassa (joka sijaitsee muuten Helsingin Arabiassa). Saat meidät arkiaikoina kiinni joko luurilla 010 525 1825 tai sähkölootalla info ät pulju piste net. Ne ovat ne tärkeimmät ja helpoimmat, loput selviää kun jatkat sivujen selaamista.

Toimitamme innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita sekä palvelua sinulle, joka etsit valtavirrasta poikkeavaa tai et muuten vain keksi mitä ostaa hänelle, jolla jo kaikkea on. Asettamalla asiakas etusijalle, pyrimme antamaan sinulle parasta mahdollista palvelua, laatutuotteita ja ennenkaikkea hyvät kaupat. Emme toimita ikäviä yllätyksiä kylkiäisinä - jos teemme virheen, työskentelemme kovin kovasti korjataksemme sen ja olemaan toistamatta sitä.

Soliditet Finland (D&B Finland) on jo useana vuonna luokitellut yrityksemme korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.
(D-U-N-S: 54-013-7171) & (D-U-N-S: 36-789-3990)

Yhteystiedot

SF-Fennica Oy / Pulju.net
Sulankaari 8, 13
04320 Tuusula
TEL. +358-10-525 1825
ALV rek. 2290110-9

Asiakaspalvelu 010 525 1825
Arkisin 10:00 - 16:30

info@pulju.net - tuotteita ja palautuksia koskevat kysymykset
etunimi.sukunimi@pulju.net

Toimitusaika

Pulju.net on nopeiden postituksien verkkokauppa. Meiltä tilatut tavarat ovat lähes poikkeuksetta asiakkaalla jo seuraavana arkipäivänä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos tilauksesi on tehty ennen klo 14:00, lähtee se vielä saman päivän aikana kuljetukseen ja tilaus on sinulla jo seuraavana päivänä. Jos tilauksessa on tuotteita jotka eivät ole tilaushetkellä varastossa ja joihin on määritelty arvioitu saapumisajankohta, kestää tälläisillä tuotteilla luonnollisesti hieman pidempään.

Verkkokauppamme lähettää sinulle lähetyksen seurantatunnuksen automaattisesti heti kun tuote siirtyy varastoomme pakattavaksi. Joulukiireet ovat ainoa poikkeus jotka hieman kasvattavat toimitusaikaamme. Ymmärrätte varmaan, painatte villaisella ja annatte anteeksi. Kiitos.

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Asiakaspalautukset

Asiakaspalautusohjeet löytyvät täältä.

Täällä Puljussa meillä on tapana antaa lupaus:

Lupaus #1 Tiedämme, että tilattujen tavaroiden toimittaminen oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan on tärkein tehtävämme. Jos jotain menee pieleen, ja silloin tällöin meneekin, on virheen korjaaminen nopeasti ja asiakasta miellyttävällä tavalla ainoa tehtävämme. Yksinkertaista.

Lupaus #2 Jos tilaamasi tuote on viallinen tai väärä - ota meihin yhteyttä info@pulju.net ja vastaamme sinulle pikaisesti, sumplimme uudelleen lähetyksen ja annamme alennuskupongin seuraavaan tilaukseesi. Yksinkertaista.

Lupaus #3 Jos tilaamasi tuote ei ole sitä mitä odotit, lähetä se meille 14 päivän sisällä takaisin. Vaihdamme tuotteen toiseen tai hyvitämme ostosumman takaisin. Yksinkertaista.

Lupaus #4 Jos asiat eivät selviä parilla sähköpostilla, soitamme kun sinulle parhaiten sopii. Yksinkertaista.