Tuotetiedot

Kuivalihakundin Jerkku Beef Jerkyt nyt myös pienempinä 50g pusseina saatavilla tästä. Osta kokeiluun ennenkuin tilaat isomman säkin, tai osta kaikki ja makustele itsellesi se mieluisin. Kaikki ne ovat hyviä, mutta joku tykkää enemmän siitä toisesta ja toinen toisesta.

Kuivalihakundi on duunannut jerkkua jo vuodesta 2010 ja tuotteet valmistetaan aina laadukkaasta, kotimaisesta lihasta. Makuvaihtoehtoja löytyy ja lihaakin parista eri eläimestä. Nappaa Original kun haluat maistella kuivalihaa perinteisin maustein ja sellaisena kuin kuivaliha stereotyypiltään on. Habaa niille, jotka kaipaavat vähän tulisempaa kuivalihaa - huom. Haba ei ole mitää älyttömän tulista, vaan enemmänkin lempeä pieni polte siellä jossain. Naga -versio on näistä tulisin, se sopii tulisesta pitävälle.

Jatketaan Pippurilla: ronskia kuivalihaa pippurisella vivahteella, ei voi mennä vikaan. Savu on lempeästi savustettua ja todella herkullista, yksi meidän lemppareista! Porky, tuo ainoa possunlihasta valmistettu Jerkku on.. ah, niin ihanan maukas ja rasvainen, kun me lähdetään metsälle, niin Porkya lähtee aina vähintään yksi pussi messiin! Viimeisenä, muttei vähäisenä, Garlic - maistuu muuten valkosipuli! Ja kunnolla, mutta hyvällä tavalla kunnolla.

Ota kokeiluun yksi tai kaksi, tai osta kaikki! Kaikkia näitä saa myös isommissa 150g pusseissa, ne löytyy täältä meidän sivuilta. Poislukien Garlic, tällä hetkellä sitä saa vain tässä pienemmässä 50g pussissa. Nam!
  • Kotimaista laatuluokan kuivalihaa
  • Kuivalihakundin tuotteet eivät ole syyttä hehkutettuja, kokeile niin näet itse
  • Proteiinia ja lisäenergiaa, erinomainen matkaeväs
  • Valmistettu naudan paistista, Porky on duunattu porsaan kasslerista
  • Lisäaineettomia ja gluteenittomia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.