Jerkku Savu Kotimainen Kuivaliha 150g

Kuivalihakundi duunaa nämä Suomen Vantaalla Vimosen päälle pehmoiset savut! Riitoisasta 150g pussista napsii masun täyteen Taatusti laadukasta, kotimaisesta naudanpaistista Tilaa heti, tarvitset sitä!

Tilapäisesti loppunut

14,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

No KYLLÄ! Kotimaista savustettua beef jerkyä, aivan törkeen kova satsi ei jätä varmasti kylmäks. Kansan suosikki! Nappaa tästä kunnon kotimainen vaihtoehto ostoskoriin ja mutustele itsesi makumatkalle.

Jerkkua duunaa Vantaalla Kuivalihakundi / Dried Buddy Oy, kokemusta beeffin parissa miehellä on jo vuodesta 2010. Ja by the way, tällänee beef jerkyhän taipuu tilanteeseen ku tilanteeseen, mettälle, kalalle tai vaikka snackyksi telkkarin äärelle. Nautitaan yksin tai seurassa.

Mmmm. Jerkyä eli kuivattua nautaa, josta on kosteus viety pois ja jäljelle on jäänyt lähes pelkkää proteiinia, eli kuivaa lihaa. Säilyvyys on miltei isältä pojalle-luokkaa. Jerkkuilijat ovat nähtävästi olleet tyytymättömiä tällä hetkellä saatavan jerky-lihan tarjontaan ja on päätetty tehdä kerralla kunnollinen, maistuva ja aivan saatanallisen koukuttava Jerkku!

Jerkku kuivaliha on herkullinen snack ja oiva retkieväs vaikkapa golf-kierrokselle tai eräretkelle. Ja tässä maistuu savu isolla S:llä! Jerkku Savulle on kuivauksen jälkeen annettu viiiiiimesen päälle pehmoiset savut! ÄSSÄ! Naapurikin on kateellinen!
 • 150g tajuttoman hyvää aidolla savulla savustettua jerkyä
 • Terveellistä myöskin, luulemme
 • Suomessa valmistettua, suomalaisesta naudasta
 • Tilaa jo, haluat kuitenkin
 • Naudanpaisti
 • Gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola)
 • Valkosipuli
 • Mustapippuri
 • Sokerisiirappi
 • Maustepippuri

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  18.12.2017 - Sniper, since 1969

  Helvetin hyvä aito kotimainen tuote jerkyn ystäville, mutta täällä on valitettavasti kallis.

  (Sorry Pulju.net...)
  X-paikasta saa vähän halvemmalla (ei ole edes tuottaja, vaan toinen jälleenmyyjä) ja mainitsinko jo, että laatutavaraa ja ehtaa kotimaista. Savua voi nykyään tuottaa kemiallisesti, ja tämä tuote on 150% aidolla savulla valmistettu.

  Aikanaan tilasin ulkomailta travel/metsästysreissuille, mutta nyt säästän mm. postikulut ja maksan mielelläni hieman extraa kotimaisuudesta....

  Tuote on siis parasta, mitä olen syönyt (yritin jopa itse tehdä kuivalihaa, mutta en vain osannut....)

  28.12.2015 - tuqe

  Voittaa sipsit ja dipit 100-0 ja pitää samalla nälän pois!