Juoma-asema

Tilapäisesti loppunut

27,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Täytä tankkisi ja nauti hyvästä meiningistä. Tämä metallinen juoma-asema auttaa sinua kiihdyttämään nollasta sataan alle kolmen sekunnin!

Laita viinatarpeesi tähän bensapumppuun ja anna ihmisten valuttaa juomansa itse. Boostaa mitä tahansa kotibaaria metallisine osineen ja näyttää vanhan aikaiselta bensiinin pumppausmasiinalta - extrahauskaa ja uusi ohjelmanumero seuraaviin pippaloihisi!

Laitetta voidaan käyttää annostelemaan minkälaisia shotteja ja nesteitä tahansa. Tosin säiliön kapasiteetti meinaa sitä, että ne shotit ovat paras vaihtoehto koska tilavuus ei ole järin suuri.
 • Koko: 48 x 13.5 x 13.5cm
 • Vetoisuus 900ml
 • Metallia ja akryyliä
 • Helppo puhdistaa
 • Nesteen määrämitat pumpun kyljessä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  29.09.2015 - alasdin

  Mahtavan näköinen laitos jonka jokainen huomaa heti ensimmäisenä pöydällä. Saa todella tyylikkäästi vieraille tarjottua viinat suoraan mittarista kuin tankilla.Tästä kun saisi vielä hieman isommalla säiliöllä metallisen version niin olisi kaiken huippu. Vieraat usein kysyy mistä olen moisen hankkinu enkä ole tietenkään paljastanut :D.Tällaista pitkään halunnut ja viimein tuli varastoon. Kiitos ja kiitokset vielä todella nopeasta toimituksesta niinkuin puljulla aina =)

  17.08.2012 - Misa Pietarila

  Ylihyvä tuote, mukava katsoa ja käyttää! Eikai mitään parempaa ole, kuin "tankata" drinkkiin vähän potkua "mittarista"! Enää ei tarvitse tiirailla, että saa joka lasiin saman verran, vaan tilavuusasteikosta saa tarkasti vaikka viisi senttiä kaikille halukkaille. Ja voihan tähän laittaa siis myös vettä... Jes!

  02.04.2010 - :I

  Tällänen on pakko ostaa!

  29.11.2011 - Joni

  aivan mahtava tuote pakko saada pitää kerätä rahaa tuohon. siis niin mahtava vaikka tilaa ei olekkaan paljoo siis (juomille tilaa). olen nähnytkin tuon yhdessä krääsä kaupassa mutta oli hinta paljon kalliimpi.. varmaan ostivat sen teiltä halvalla ja myy kalliilla. mutta huippu tuote