Kaatotorni

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Vanha kunnon kaatuva torni -peli Mutta tällä kertaa juomapelinä! Kun möhläät, joudut ottamaan huikkaa Sääntöjä voi rikkoa ja niitä voi muutella Ei tietenkään ole mikään pakko käyttää alkoa..eheh.

Tilapäisesti loppunut

12,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tuttu peli - Vanha kunnon Kaatuva Torni, mutta nyt Kaatotornina. Eli shottilasien ja kaato-ohjeiden saattelemana!

Kaatotorni! Tämä on varmasti yksi suosituimpia juominkipelejä koskaan - Kasa palikoita, jotka on koottu torniksi. Vuoroin poistetaan palikka ja mahdollisesti lisätään se tornin päälle sekä noudatetaan palikasta löytyvää ohjetta. Jossain vaiheessa torni sortuu, ja se jonka ottama palikka sortuman aiheutti, häviää. Kaikki muut voittavat ja voivat naureskella kömpelykselle sen jälkeen.

Tässä versiossa on mukana 30 kalikkaa ja neljä shottilasia (lisäpelaajat saavat tuoda omat lasinsa tai lainata isäntäväeltä), lisäksi palikoissa on ohjeet, joita pelaajien tulee noudattaa. Ohjeissa on taustaolettamana, että pelaajilla on juotavaa, joten käskyt ovat "drink one" tai "choose a player to drink one" -tyyppisiä. Tästä nimi Kaatotorni. One-sanalla viitattaneen kuitenkin yhteen huikkaan, ei yhteen shottilasiin. Merkityksen voi kuitenkin päättää pelin alkaessa.

Tässä pelissä kuitenkin tulee kaadettua - Jos ei tornia, niin ainakin shottilasia. Jossain vaiheessa ehkä pöytäkin, jos torni kaatuu useamman kerran saman pelaajan toimesta.
  • Palikoita + 4 shottilasia
  • Palikoissa on juomapelihenkisiä ohjeita
  • Kun torni sortuu, joku häviää. Muut voittavat!
  • Lopuksi kaikilla on kuitenkin hauskaa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.