Karabiiniavaaja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta (12 kpl)

8,90 890

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,90 €

-+

Tuotetiedot

Muotoiltu kuten sukulaisensa joilla vuorikiipeilijät kiinittelevät juttujaan - tämä kestävää tekoa oleva avaimenperä tarjoaa LED valaistuksen ja pullon avaajan samassa paketissa.

On olemassa kaikenlaisia pullonavaajia: jättikokoisia, minikokoisia, hauskoja, törkeitä, puhuvia, itsevalaisevia - lista on loputon. Joskus tulee kuitenkin hetki jolloin huvittavien laitteiden käyttö pullonavaajina muuttuu hieman väsyneeksi. Vaikka hauskat pilat ja hullut avaajat ovat täydellisiä silloin kuin pojat ovat paikalla - olemme hiljattain huomanneet, että Paavo Pesusieni -avaajan esille ottaminen ei oikein onnistu kun illallistat hienon naisen kanssa. Hän saisi vain sen käsityksen, että asut vielä vanhempiesi luona ja äiti silittää housusi.

Ja senpä takia olemmekin etsiskelleet hieman miehekkäämpää pullonavaajaa. Ja kautta mahtipontisten voimien, sellaisen löysimme! Enemmän machoa kuin täysi laatikollinen Burt Reynoldsin rintakarvoja ja karskimpi kuin Vin Dieselin sänki - LED Karabiineri on yksi hienoimmista juomakavereista mitä olemme saaneet testata.

Muotoiltu muistuttamaan aitoa karabiinihakaa jolla kiipeilijät kiinittelevät köysiään ja jotka aina katkeilevat elokuvissa, tämä kestävää tekoa oleva metallinpala näyttää sopivan maskuliiniselta roikkuessaan avaimiesi jatkeena. Sen muoto vinkkaa ennemminkin äärimmäiseen extreme-lajien taitajaan kuin pelejä pelaavaan nörttiin. Avaa bissepullo pilkkopimeässä ja naiset odottavat tulitikun raapaisua leuasta, niin macho se tosiaan on. Ehkä.

Mikä parasta, se on myös yhtä käytännöllinen kuin miltä näyttää. Siinä on todella tehokas pullonavaaja ja kirkas LED valo. Karabiini ei paina juuri mitään ja se sopii täydellisesti avaimenperäksi tai vyölenkkiin. Poiketen muista tämän saitin tuotteista - LED Karabiineri ei puhu, ammu laaseria tai edes toimi MP3 -soittimena. Sen sanottuamme, uskomme että se lentää hyllyistämme nopeammin kuin pystyt sanomaan Kilimanjaro. Joten, ole mies - ole päättäväinen ja ala tilailemaan. Me lähdemme katsomaan Power Rangerseja.

Huom. Ei saa käyttää kiipeilyyn eikä muuhunkaan mikä kuormittaa sitä.
  • Superkirkas LED
  • Karabiinityylinen pullonavaaja
  • Paristot: 2 x nappiparisto (mukana)
  • Koko: 75 x 37 x 7mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.