Korkkimaapallo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Perinteisen näköinen, mutta pienellä twistillä Karttapallo, joka onkin tehty korkista! Neulat ja nuppineulat kiinnittyvät näppärästi Voit siis pinpointata mestat, joissa olet vieraillut Voithan aina kiinnittää siihen myös muistilappuja!

Heti varastosta (3 kpl)

149,00 14900

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Paljon matkustelevat tapaavat tuoda matkamuistoja reissuiltaan. On posliininorsuja, seinälautasia ja vanhaan kunnon aikaan myös eri maiden rahoja oli kiva tuoda muistoksi.

Nykyään vaan miltei kaikilla Euroopan mantereen mailla on sama monopolivaluutta, joten tyhmäähän se on Epsanjasta tuoda samoja rahoja himaan, kuin millä maksat kahvikupposesi ärrällä. Kaiken kukkuraksi kaikenlainen tilpehööri vie tilaa hyllyissä ja kerää pölyä.

Tarjoamme vaihtoehdoksi matkamuistorumballe: Mahtavan Korkkimaapallon! Korkkimaapallo on normi karttapallon kokoinen, halkaisijaltaan 25cm ja on valmistettu kokonaan korkista. Tämä on helppo ja tilaa säästävä tapa pitää kirjaa missä kaikkialla on tullut matkusteltua, tökkäät vaan nastan siihen kohtaan missä olet viimeksi käynyt. Karttapallo seisoo tukevasti ruostumattomasta teräksestä valmistetulla jalustalla ja on erittäin näyttävä kapistus. Pallon mukana toimitetaan 6 punaista neulaa, joilla pääset alkuun maailman valloituksessasi.

Lisäneuloja ostaessasi, voit esimerkisi ajatella hankkivasi joka vuodelle eriväriset neulat, näin pysyt vuosien kuluttuakin kärryillä milloin olet kyseisen värin maissa käynyt. Tämän mahtavan karttapallon on suunnitellut Ciaki Kawakami, Suck UK brändille.
  • Korkista valmistettu karttapallo
  • Pidä kirjaa maista joissa olet vieraillut
  • Suunnittelija: Ciaki Kawakami
  • Suck UK design tuote

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.