Kristallikallo Shottilasi

Teemabileisiin tai muuten vaan Ripaus paranormaalia juhliin Tulee oikeuksiinsa värikkäällä nesteellä

Tilapäisesti loppunut

9,90 990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tiedät sen dagen efter -fiiliksen kun olet naukkaillut muutaman shotin liikaa edellisiltana. No, anna tämän Doomed Kristallikallon toimia ikäänkuin visuaalisena muistuttajana seuraavan kerran kun menojalka taas vipattaa.

Täydellinen shottilasi teemabileisiin tai hulluille drinksuille. Tämä karu shottilasi on ottanut vaikutteitaan Mayojen Kristallikallosta, joilla kerrotaan olevan maagisia ominaisuuksia. Kristallikallojen sanotaan myös olevan avain ikivanhoihin Maya -ennustuksiin jotka ovat joidenkin lähteiden mukaan toteutumassa vuonna 2012. Ottakaamme siis hörppy ja muistakaamme pitää pari varalasia kaapissa seuraavaa apokalyptistä ennustusta silmälläpitäen.

Vähintäänkin miehekäs, käsipelillä borosilikaattilasista puhallettu shottilasi näyttää erityisen siistiltä kun täytät sen värikkäällä juomalla. Kippis.
 • Käsipelillä puhallettua borosilikaattilasia
 • Lisää hiukan paranormaalia seuraavin bileisiin
 • Ei konepesua
 • Täydellinen teemabileisiin
 • Vetoisuus: 0.5dl

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.03.2021 - karjalk

  Tämä kallolasi on mestariteos, joka sopii ugrilaisen, viikinkiajan, keskiajan ja myös nykyajan jalojen juomien esilletuontiin ja tarjoiluun. Viikinkiajan juomatarjoilun mukaisesti: " Skål!"

  01.12.2012 - elina

  Kuvan mukainen. Tosi laadukas tuote! Ostin yhdelle kaverille lahjaksi ja se herätti kateutta muissa. On kai pakko ostaa niillekkin :)