Kuoriutuva Lohikäärme Kynttilä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Polta kynttilä ja paljasta lohikäärme Kuoriutuvan lohikäärmeen väri on sattumaa Kynttilä on suht kookas ja munan muotoinen Auta tukemaan lohikäärmeiden suojeluprojektia

Tilapäisesti loppunut

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Lohikäärmeiden on uskottu olevan taruolentoja, tai ainakin kuolleen sukupuuttoon dinosaurusten myötä. Tämä olettamus ei välttämättä pidäkkään paikaansa, meillä on siitä pitäviä todisteita.

Kuoriutuva lohikäärme kynttilä on todentotta pitävä todiste, että tultasyöksevät liskot ovat palanneet takaisin. Oletetun lohikäärmeen munan näköinen kynttilä on perinteisen munan muotoinen, mutta sitä peittää suomuinen pinta. Juttuhan ei jää pelkkään munaan, vaan kun sytytät tämän kaunokaisen tulille alkaa se sulamaan, niinkuin kynttilät tuppaavat tekemään palaessaan ja pikkuhiljaa sisältä paljastuu lohikäärmeenpoikanen.

Sisällä oleva lohikäärme on posliinia ja sen väri tulee yllätyksenä, vähän niinkuin Kindermunan yllärit. Värivaihtoehtoja kuoriutuvalle louhikäärmeelle on kolme, punainen, vihreä tai musta. Lohikäärmekynttilän koko on noin 14 x 14 x 15.8cm.
  • Kynttilästä kuoriutuu lohikäärmeenpoikanen
  • Lohikäärme on posliinia ja väri tulee sattumalla
  • Värivaihtoehdot lohikäärmeelle, musta, punainen ja vihreä
  • Kynttilän koko: 14 x 14 x 15.8cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.