Kylmätuoppi

Tilapäisesti loppunut

7,90 790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Eikö jääkaapin teho riitä viilentämään enää kaikkia kesäjuomia? Pitäisikö kylmästä oluesta (Tai miksei vaikka votkakolasta) kyetä nauttimaan pidempään kuin pari minuuttia? Tässä voi olla vastaus näihin ja moniin muihin pikku pulmiin.

Kesähelteellä ja muulloinkin niin olut kuin muutkin juomanesteet tuppaavat höyrystymään miltei heti kun pullosta on saanut korkin irti. Ja onko mikään ärsyttävämpää kuin pakastimeen unohtunut (Viimeinen) olut jota sitten mikroaaltouunissa joutuu näännyksissään sulattelemaan?

Mekin tiedämme, että olut tulee nauttia kylmänä! Ikinä ei pidä pyhää mallasjuomaa nauttia myöskään jääpaloilla viilennettynä. Kuitenkin etenkin kesällä tuppaa tuo viilennyspuoli reistailemaan, joten jotain pitäisi tehdä jotta juomat pysyisivät kylminä.

Tuopin reunat on valmistusvaiheessa tehty ontoiksi, jonka jälkeen sisälle on valutettu myrkytöntä, läpinäkyvää geeliä (Jota epäilemme hyvinkin vain steriloiduksi vedeksi) joka sitoo hyvin lämpöä - Eli toisinsanoen jäädyttyään pitää juoman kylmänä pitkään.

Kliinisten, puolueellisten testien tuloksena huomasimme, että mitä enemmän tuopista juo, sitä kylmemmäksi jäljelle jäänyt juoma muuttuu... ainakin niin kauan, kuin sisällä oleva jääköntti on kiinteä.

HUOM! Pakasta kylmätuopit pohja ylöspäin, muuten pohja saattaa haljeta! Emme vaihda itse halkaistuja tuoppeja uusiin.
 • Akryylimuovista valmistettu kestävä tuplaseinämä, joka sisältää vettä
 • Kestää astianpesukoneen ylähyllyssä pesun
 • Koko: 15cm x 8cm (Sopiva 33cl pullon tyhjennykseen)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  08.05.2020 - SEPPO KALEVI

  Edellisen jääkolpakon kanssa mentiin reilu 10 vuotta eli aika pitkään ottaen huomioon tämä valmistettu muovista. Tänään roskiin kun oli kaikki muovit halki ja pohjakin jesarilla kiinni :D Aivan mahtava tuote tämä suosittelen kaikille. Mulla meni lähinnä kokista wowia pelatessa oli kylmää koko 10h pelisession!

  16.12.2016 - Pullahiiri

  Pidän tummista oluista, joiden ei pidä jääkylmiä juotaessa ollakaan, joten käytän tätä maidon nauttimiseen!!! Kuuma kesäpäivä, vastaleivottu pulla ja maito tästä mukista! Ah!!

  18.09.2016 - huumoriveikko

  Periaatteessa hoitaa hommansa kaikin puolin onnistuneesti. En vain itse pidä tuosta muovireunukselta juomisesta.

  Hyöty on siinä mielessä kyseenalainen, että mikäli juoma (oletuksena 0,33 l) on jo valmiiksi kylmä, niin itse huitaisen moisen huiviin ennen kuin se ehtii muutenkaan lämmetä. Jos taas lämmin juoma pitää saada pikana kylmäksi, niin kyllähän tämä silloin toimii, joskaan potku ei riitä kovin monen juoman viilentämiseen.

  11.08.2014 - CaptainOfTheImperialFists

  Tästä tuotteesta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Lahja, heräteostos, tarvehankinta, lahjus - tämä sopii mihin tahansa tilanteeseen. Et voi erehtyä tämän kanssa.

  06.08.2014 - Arackhaen

  On ollut käytössä jo pitkään (ehkä puoli vuosikymmentä). Erittäin hyvin on hommansa hoitanut. Oli pidetty lahja kavereille. Vieläkin jaksaa välillä pelästyä kun sulatessa jäät kolpakon sisällä kösähtää alas. Oon aina pakastanut pohja ylöspäin.

  29.05.2014 - Jari

  Tuoppi halkesi toisen jäädytys kerran jälkeen, vaikka oli pakastettu pohja ylöspäin. Tuoppi myös suli yön yli ennen toista jäädytystä, eikä tippunut pöydältä/ kolissut mihinkään. Toimi yhden kerran hyvin ja teki sen mitä lupasi.

  Pulju.net: Tälläisissä tapauksissa saa kyllä takuuseen uuden. Ootko yhteyksissä info@pulju.net

  08.12.2013 - Jere

  Loistava, pysyy kylmänä säällä kuin säällä, ja jopa saunassakin voi nauttia juoman "hitaammin".

  25.05.2013 - jAMPA

  Ihan ok tuote. Oli määräaelennuksen kanssa halvempi kuin kylmäkuppi; halusi samantien ostaa useamman kuin yhden. Ajaa asiansa eikä laimenna pyhää kolajuomaa. Tuopissa juoma pysyy viileänä pidemmänkin aikaa. Nesteen määrä seinämissä jätti vähän toivomisen varaa. Suosittelen viileästi.

  04.09.2011 - Miikka L.

  Jäädytin lapseni tässä hauskassa pienessä tuopissa. Lapseni viskoi munia päälleni mutta sain hönet syväjäädytettyä. Hauska vehje, pitää ostaa toinen siskoa varten! :)

  10.05.2013 - Chile

  Loistava tuoppi etenkin näin lätkän MM-kisoja katsellessa. Peliä ennen harmitti kun tuli kaupan hyllystä lämmintä olutta mutta tuoppiin lepäämään ja pelin alkaessa maku sekä kylmyys ovat loistavat! Vihdoin tuli näitä hankittua muutama ja ovat kyllä hintansa väärtejä. Jos jostain voi napista, niin kerrottakoon, että tilavuutta voisi kasvattaa puoleen litraan. Kuitenkin erittäin nappihankinta. :)

  12.03.2013 - Syanide

  Loistotuote, hintansa väärti :)

  05.10.2012 - Jypix

  Kyllä on hyvä!, mutta miten simo on voinut saada 0,44l tölkin tonne, kun itselle 0,33l on jo piripinnassa? :D onko näistä ollut eri versioita maybe, mitä sanotte pulju? Pulju.net vastaa:
  Epäilemme Simon testanneen tuoppia ennen kirjoitushommiin ryhtymistä ja typottaneen tuon 0,44! :D

  04.06.2012 - jere

  kestävätkö nämä -18c pakastimen?

  Pulju.net vastaa: Joo, pitäis kestää. Pohja ylöspäin!

  17.10.2010 - Simo

  Aivan mahtava! Juoma pysyy taatusti kylmänä, jopa pientä jäätymiseffektiä havaittavissa. Tilavuudesta sen verran, että kyllä 0.44 L mahtuu vielä oivallisesti tuoppiin. 0.5L alkaa olla jo siinä ja siinä. Harmittaa vaan, etten samantein tilannut useampaa kerrallaan, mutta varmasti tulee tilattua vielä lisää näitä.

  12.05.2010 - Timi

  Ei ole aikaisemmin huurteista huurteisemmin saanut kyllä nauttia :) kaverilla törmäsin tälläiseen ja itse olin jo kauan haikaillut perään ja oli se sitten testailujen jälkeen pakko hankkia.

  12.05.2010 - Nimetön

  Oikein mahatava tuote! pitää ohrapirtelön ja muut juomat kylmänä ja jäähdyttää ne tehokkaasti, kunhan vaan muistaa laittaa sen käytön jälkeen takaisin pakkaseen.

  12.05.2010 - Nimetön

  Loistava tuote! Tuoppihan kylmentää jopa lämpimän juoman jos vaan malttaa hieman odotella ennen kuin siemasee kulauksen. Enään en muihin tuoppeihin koskekkaan.

  12.05.2010 - Nimetön

  Toimii kuin unelma!

  12.05.2010 - Nimetön

  Kyllä olut on nautittavan kylmää tästä hörppiessä.Kannattaa varata muutaman setti, niin voi kokoillan nauttia yksin, tai kaverille kans kylymee, sano savolainen.Nyt uotan jännitykselä millon mahtaa tulla sini-tonikkii varte vastaava pyyvvys.Tästä sain idean ja oun kehittänä jiäpuikko konetta paukkuja varten.

  12.05.2010 - Nimetön

  Kalja jäätyi tuoppiin :D

  12.05.2010 - Nimetön

  Mutta vain jos niihin voi panna limuakin, koska en litki kaljaa.

  12.05.2010 - Nimetön

  Tälläisiä tuotteita harvoin saa mistään muualta kuin puljusta!!! uskomatonta (mutta totta)!

  12.05.2010 - Nimetön

  Todellinen taivasten lahja itseään arvostavalle juomannauttijalle! Virtaviivainen muotoilu takaa täydellisen juomanautinnon, jolle mikään ei vedä vertoja. Kauppalämpimän oluen kaataminen tuoppiin tuottaa jumalaista mielihyvää, kunhan vain malttaa odottaa vielä sen muutaman minuutin, jonka jälkeen voi huuhtoa pölyt kurkustaan jääkylmällä mallasjuomalla.

  12.05.2010 - Pekka N.

  Suosittelen lämpimästi, tai kylmästi jos se sopii paremmin tässä :D. Juomat pysyy ihanan kylminä pitkiäkin aikoja, todella hintansa veroinen. Tahtoo vaan mennä turhan helposti rikki, kaverilla alkoi vuotamaan kaikki neljä, itselläni yksi rikki. Kaveri epäili liian kylmää pakastinta ja oma tippui lattialle.

  12.05.2010 - Rosa

  Ihan toimiva tuote, mutta ei ehkä mikään maailman kaunein oluttuoppi. Piti lahjaksi antaa, mutten kehdannutkaan. :)

  12.05.2010 - Markus T.

  On ollut kyllä huikeassa käytössä. Huonelämmin juoma viileäksi vartissa ja ja kylmäksi puolessa tunnissa. Illanistujaisissa, mökillä, koneen ääressä, saunassa... Käyttömahdollisuudet ovat lähes tulkoon loputtomat kunhan muistaa pitää varatuoppia kylmässä, koska omassa käytössäni jääköntsä ei yleensä ole juuri kahta tuopillista pidempään hengittänyt. Kaikenkaikkiaan, todella tilaamisen arvoinen!

  12.05.2010 - Jere

  no se on kunnon tuoppi. kurkkua kirvelee kuin jää kylmää limuu jois xDD

  12.05.2010 - Joonas

  Kasvoin kiinni tähän tuoppiin, kunnes minä urpo pudotin sen kivilattialle. Tämä ymmärrettävästi otti ja halkesi, ja minun tuskanhuutoni kuuluivat varmaan kilometrien päähän. Uusi lähti tietenkin heti tilaukseen. Oli tästä tapauksesta jotain hyötyäkin: Perusteellisen tutkimuksen mukaan tuoppien sisällä oleva neste ei ole vettä, vaan jotain pistävän hajuista ja arviolta lievästi emäksistä ainetta. Tämä selittää sen, miten juomat jäätyvät tuoppiin - nesteen jäätymispiste on varmaankin hieman alle 0 asteen. Uutta kolpakkoa odotellessa...

  12.05.2010 - Aki Kossila

  Juomat saa todellakin JÄÄTÄVÄN KYLMIKSI Niin limonaatit kuin kaljatkin :)

  12.05.2010 - Timo Karhu

  aivan paras tuote, joka ei petä :)

  12.05.2010 - Samppa

  Aivan todellakin mahtava tuote. Kaverilla on tollanen/tollasia ja ai että ku kesä tulee ni pääsee terassille nauttimaan kylmästä juomasta. Ehtaa tavaraa siis (;

  12.05.2010 - Matti

  nyt on oma 6kpl tilattu ja eilen tuli, aivan jäätävän hyvää settiä ja ehdottomasti suosittelen tilaamista! pysyy kylminä juotavat ja kauan.

  12.05.2010 - Kalle

  Loistotuote, olen käyttänyt näitä jo vuosikaudet. Ainut kehitysidea että josko nämä saisi joskus kestämään pesukoneen ?

  12.05.2010 - Mikko K.

  Loistotuote. Pakastimessa on näitä tusina jatkuvasti kylmänä. Hitusen hieman isompi saisi ehkä olla. Osa näistä valitettavasti vuotaa (hyvin hitaasti pieniä tippoja), suoraan tehtaalta tullessaan, ja jättää näin pöytään jotain möhnää allensa.

  Tietoksi joillekin kommentoijille, että juoman voi tosiaan näillä jäädyttää, jos antaa tuopin kylmentyä esim. -18°C asteeseen asti (tai mihin pakastin onkin säädetty), ja tietty juoman oma alkulämpötila vaikuttaa asiaan. Jäähtyminenhän ei suinkaan lopu kuin seinään nollan kieppeille nesteen jäätyessä, vaan jäälläkin on lämpötilansa.

  12.05.2010 - O

  Todella hyvä tuote. Kylmentää juomat kuin juomatkin.

  12.05.2010 - Janne Johansson

  Tänään tuli postissa ja sen kyllä voin sanoa että kyllä pysyy juomat kylminä! Suosittelen kaikille jääkylmän juoman ystäville!

  12.05.2010 - Delta

  Paras tuoppi ikinä! :D

  12.05.2010 - Visa E.

  Käyttänyt kylmätuoppeja jo pari vuotta. Ja voin edelleen suositella!

  Kunhan käyttää ohjeitten mukaisesti niin kestää todella kauan ehjänä. Itselläni halkesi kaksi tuoppia koska jäädytetty pystyasennossa. Mutta se ei estänyt minua tilaamasta pari uutta tilalle.

  12.05.2010 - Antti K.

  Tulee todella tarpeeseen, tölkin/pullonpohjaan juoman loppuessa jäävä lämmin "sylki" yleensä myös jää sinne. Vaan ei enää! 10/10 arvoinen tuote!

  12.05.2010 - Kaisa

  Todella fantastinen tuote! Juoma säilyy mukissa vaikka tunnin kylmänä jos joutuu käymään välillä vaikka koiran kanssa ulkona. Ei oo enää tarvinu lämpösiä tölkinpohjia juoda. Toimii paremmin kun pelkkä jääkaappi. Voin kylmästi suositella kaikille kylmän juoman ystäville! Tätä tuotetta ei kertakaikkiaan voi kehua liikaa.

  12.05.2010 - Miksu M.

  Jeij, Vihdoin varastossa, Pakko tilata vaikkapa toi Kotibaari (12 kpl ) :D

  12.05.2010 - Wennu

  Juu, kyllä on kätevä tuote. Itte voitin tällasen muutama vuos sitte jostai arpajaisista, eikä tuu niin usein käytettyy et tarttis enempi ostaa, muuta suosittelen. Kaupan päälle saa kätevän pilailuvälineen, kun joku tuttu ei ole moista tuoppia ennen nähnyt, niin näkemisen arvoisen reaktion saa aikaan vain kävelemällä tyhjän tuopin kanssa kaverin luo ja heittämällä "tuopin sisällön" eli ei mitään, mutta minkä kaveri luulee olevan puolituopillista vettä, kaverin päälle.

  12.05.2010 - Henkka

  Tuli pari tommosta hommattua ja on tosiaankin rahan arvoiset !