Lasinen Kuukello

Massiivisen kokoinen seinäkello Hiljainen Quartzin koneisto Kauttaaltaan peililasia Halkaisija peräti 60cm

Tilapäisesti loppunut

99,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Jos etsit näyttävää, hiljaista ja isoa seinäkelloa kotisi seinälle, olet löytänyt etsimäsi. Lasista valmistettu Kuukello on lasia ja nimensä mukaisesti näyttää meidän pieneltä kiertolaiselta, Kuulta.

Halkaisija tällä massiivisen kokoisella sisustuskellolla on 60cm, joka ei välttämätä kuulosta niin suurelta, mutta kun saat tämän käsiisi, niin huomaat kyllä sen massiivisuuden. Kellossa on Quartzin koneisto, joka liikuttaa viisareita pitämällä vain minimalistista ääntä. Virtansa tämä ottaa AA paristosta, perinteisten kellojen tapaan.
 • Valmistettu peililasista
 • Printtinä Kuu
 • Quartzin koneisto
 • Hiljainen käynti
 • Halkaisija 60cm
 • 1 x AA paristo (ei mukana)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  27.03.2017 - Howitzer

  Kello on ulkonäöllisesti todella upea, mutta koneisto hajosi parin vuoden jälkeen. Samanlaista uutta ei löytynyt mistään ja viisarit piti sovittaa vaihtoehtokoneistoon kellosepällä, joten korjaaminenkin oli yllättävän hankalaa.

  Pulju.net: Karlsson on valmistaja ja niilt saa spare partsei. Me hoidetaan takuu- ja korjausjutut. :)

  05.09.2016 - Samanlainen

  Mahtava ilmestys kerta kaikkiaan. Todella hiljainen niin voi makuuhuoneeseenkiin laittaa, sekuntiviisari ei loiki eteenpäin vaan liukuu. Muuten antaisin täydet 5 pistettä, mutta kello ei aivan vastaa myyntikuvia. Saamani kuu on monta kertaa tummempi ja kontrastisempi, yli 50% sen pinta-alasta on pikimustaa. Tyyliseikka ja makuasia toki.