Klarna Joulukampanja 2017

Joulukampanja! Osta nyt, maksa Helmikuussa!

Nyt voit tehdä joulun ostokset kaikessa rauhassa ja maksaa vasta Helmikuussa! Klarnan Joulukampanjalla maksaessasi saat marras-joulukuussa tehdyille ostoksillesi maksuaikaa helmikuun alkupuolelle 0 %:n korolla. Tilauksiin lisätään tilinavausmaksu 3,95 €/tilaus

Simppeliä ja nopeaa

Valitse ostoskorin kassalla maksutavaksesi Klarna Tili / Klarna Joulukampanja. Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.

Mukavaa, maksat joulun ostokset vasta ensi vuonna

Kun ostosi on hyväksytty, toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan sinulle. Mikäli kyseessä on ensimmäinen Klarna Tili -ostoksesi, Klarna lähettää kotiisi muutaman päivän kuluessa kirjallisen tilisopimuksen. Tarkista, että sopimuksen tiedot täsmäävät.

(*)

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18.

Kampanja-aika: 1.11.2017 - 31.12.2017 / eräpäivä joulukampanjan ostoksille on 03.02.2018